Apró hálószobák - 6 praktikus trükk

Stumpf Bea
Írta: ,

Találtál egy szuper lakást, de kicsi a hálószoba? Semmi gond, apró hálószobákból is lehet csodálatos tereket kialakítani úgy, hogy benne van minden, ami kell, és mégsem érzed azt, hogy egy kis lyukba vagy bezárva. Nagyon sok múlik a megfelelő bútorválasztáson, a fényeken, a kiegészítőkön és persze nem árt, ha az egészhez társul egy kis kreativitás is. Lássuk a legjobb tippeket!

Nem kell megijedni, ha kicsi a háló és sok a cuccod, ha igazán ügyes vagy, akkor mindennek meglesz a helye, legalábbis előbb-utóbb biztosan.

Sokat segít például, ha praktikusan használod a falakat, azaz polcokat, fogasokat, akasztókat szerelsz fel, ahová szinte mindent elpakolhatsz.

Jöhetnek ide a táskáid, az épp nem használt ruháid, dekorációs elemek, néhány növény, de a polcok funkcionálhatnak éjjeli szekrényként is, ahová a lámpát vagy az aktuális könyvedet teheted.

Éjjeliszekrény Kép forrása: mochacasa.com

Ha már az éjjeliszekrénynél tartunk, bármilyen kicsi is a hálószobád, nagyon fontos, hogy legyen egy olyan kis szekrény, asztal vagy polc, ahová lepakolhatsz.

Persze ideiglenesen jó az is, ha a földre pakolod a legszükségesebbeket, de hosszútávon praktikus, ha van mibe elrejteni, amit el kell, és kitenni, amire mindig szükség van.

Tipp: Ha az ágy faltól falig ér, akkor az ágy lábához is tehetsz egy kis asztalkát vagy használhatod a falat is, nem kell mindig a megszokott sémákban gondolkodni.