Álomba illő gardróbok, amikbe te is rögtön bepakolnál

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Miután a Szex és New York végigsöpört a világon, mindenki legalább akkora (és persze olyan) gardróbra vágyik, mint amilyet Carrie Bradshaw is birtokolt a sorozatban. Te egyelőre a kivételt erősíted és megelégszel a szekrényeddel? Nos, az alábbi álomszerű gardróbok láttán biztos meggondolod magad!

Aprócska sarok a tetőtérben Kép forrása: Bloglovin.com

Ismét rá kell cáfolnunk, hogy a tetőtérben képtelenség látványos megoldásokkal előrukkolni a tér szűkössége miatt.

Tény, hogy kellő átgondoltság és tervezés szükséges ahhoz, hogy az összes alternatívát meg tudd valósítani, de ha a fantáziád a helyén van, akkor akár ilyen látványos gardróbra is szert tehetsz.

Amellett, hogy az összes ruhád, cipőd és kiegészítőd egy helyen lehet, még egy fésülködő asztalt is beállíthatsz magadnak, ahol megejtheted a végső simításokat.

Ebben a gardróbban nincs kihasználatlan felület, a fal szabad részeit vagy fiókokkal, vagy polcokkal borították.

És mindehhez elég egy néhány négyzetméterre épülő zug a tetőtér egyik sarkában!

A fiókokból nem lehet elég Kép forrása: notapaperhouse.com

Ez a gardrób már valóban meseszerű, és nem is sokan engedhetik meg maguknak, hogy egy teljes szobát feláldozzanak a cél érdekében.

Ha te azon szerencsések táborát erősíted, akiknek  erre mégis van lehetősége, akkor íme, itt van számodra egy tökéletes inspiráció!

Az ablak nélküli helyiséget érdemes világos alapszínekre építened, és mint láthatod, fiókból nem tervezhetsz eleget – főleg akkor nem, ha többen használjátok a gardróbot.

A nyitott polcok segítik a tájékozódást, és az is garantált, hogy több figyelmet fogsz fordítani a hajtogatásra és a rendszerezésre, hiszen a rumlit nem tudod elrejteni.

A kihúzható, két szekrény közé beépíthető polcok, továbbá a plafonig érő fakkok lehetőséget kínálnak arra, hogy még a legapróbb zugokat is hasznos területté változtasd.