Pofozd elragadóvá az albérleted anélkül, hogy fúrnál-faragnál benne

Nagy Niki
Írta: ,

Egy albérletet mindig nehezebb dekorálni, mint egy saját lakást, főleg azért, mert mindenhez a tulaj engedélyét kell kérni – nem lehet csak úgy szétverni a falakat, fúrni-faragni, vagy bármit elmozdítani, amit nem enged. Szerencsére van pár olyan tippünk, amelyekkel még így is kihozhatod a maximumot a lakásból.

Néhány fotó vagy szép kép nagyon egyszerűen fel tudja dobni a helyiségeket, de ha nem akarsz felfúrni semmit, akkor sem kell lemondanod a falak dekorálásáról.

Vegyél kétoldalú ragasztót vagy ragasztógyurmát, és tapaszd a képeket ezekkel a falakra!

Persze figyelj arra, hogy a képkeret ne legyen túl nehéz, különben nem fogja megtartani a ragasztó, meg arra is érdemes felkészülni, hogy azért nyomot fog hagyni a falon – de úgyis kell majd egy tisztasági festés, ha elköltözöl, nem igaz?

Semmibe nem kerül, és főleg akkor fog nagyot dobni az albérleten, ha egyébként mamalámpák vannak felszerelve, és nagyon elrontják a hangulatot.

Bármilyen csillárt leszerelhetsz, aztán később visszarakhatod, ha elmész onnan, az új lakásba pedig simán viheted magaddal az általad kiválasztott darabokat.

Vegyél olyat, ami igazán a te stílusodat tükrözi!