A párna a lakás pulóvere! Így öltöztesd fel az otthonod az évszakhoz illően

Fodor Veronika
Írta: ,

Télen mindenki több időt tölt az otthonában, ahol kicsit elbújhat a hideg elől és bekuckózhat a hosszú, sötét estéken. Néhány egyszerű dekorációs elemmel az évszakhoz illő köntösbe öltöztetheted a lakásod, hogy még otthonosabban érezd benne magad. Cikkünkkel bebizonyítjuk, hogy ehhez olykor elég néhány párna is!

Kép forrása: time-for-fashion.blogs.elle.es

A kötött minden mennyiségben jöhet. A széken, a kanapén, és a kültéri bútorokon is mesésen mutat, és egy meleg pléddel, valamint egy bögre forralt borral még télen is lesz kedved kimenni a levegőre.

Kép forrása: caitlinwilsontextiles.com

Ahogy közelednek az ünnepek előkerülhetnek a csillogó, ezüst-arany párnák is. Ha igazán trendi szeretnél lenni, akkor olyan színekkel kombináld, mint a karácsonyfád díszei. Ha például idén a kék-ezüstre esett a választásod, akkor tökéletes választás a fehér-bézs-ezüst kombináció.

Kép forrása: cityfarmhouse.com

A kockás szinte kötelező télváró minta, de varrhatsz rá különböző anyagokból még rénszarvast, szívet vagy fenyőfát is, hogy még aktuálisabb legyen.

Kép forrása: skimbacolifestyle.com

A rénszarvasos minta manapság már egész évben trendinek számít, de nincs kétség, hogy pirossal kombinálva mindenkinek a meleg karácsonyi hangulatot juttatja eszébe.

Kép forrása: etsy.com

Ha idén nem szeretnél új párnákat vásárolni, akkor turbózd fel a meglévőket! Bármilyen felesleges fehér anyagból kivághatsz hópihe darabokat, amik szinte minden egyszínű párnához passzolnak. Ha nincs varrógéped, alkalmazd a rávasaló technikát.