A legszebb pillangós lakásdekorációk tavaszra

Bodnár Alexa
Írta: ,

A tavasz a megújulás időszaka, és nem csak rád, de a lakásodra is ráférhet egy kis változtatás ebben a szezonban. Összegyűjtöttünk néhány gyönyörű és egyszerűen elkészíthető tavaszi lakásdekorációt, amelyek pillangókkal borítják majd be az otthonod.

Pillangós függő Kép forrása: woohome.com

Egyszerű origami-lepkék felhasználásával gyönyörű, felfüggeszthető szobadíszt készíthetsz, amely úgy fog kinézni, mintha egy egész pillangóraj lepte volna el a szobát.

Ehhez néhány színes papírra, damilra és egy kör vagy négyzet alakú keretre lesz csak szükséged. A pillangókat hajtogathatod egyszínű papírokból vagy színesre is, a mi kedvencünk viszont az, ha egy szín három különböző árnyalatát használva ombre-hatású színátmenetbe rendezed majd az elkészült lepkéket.

Egy délutánt tuti igénybe vesz majd a hajtogatás, de garantáltan megéri majd a végeredmény!

Függönyre vagy falra Kép forrása: etsy.com

Szintén színes papírokból készíthetsz falra, függönyre vagy akár ablakra akasztható pillangókat, de az ágyad fölé vagy a baldachinra is helyezheted ezt a szép dekorációt.

Ennél a típusnál nem kell hajtogatnod, csak rajzolnod vagy nyomtatnod egy szép pillangós sablont, majd ezt körberajzolnod és kivagdosnod a színes papírokból.

A lepkéket fűzd fel egy madzagra, csomóval rögzítsd őket a helyükön, és máris elkészült a dekorációd.