A fehér a múlté: a színes konyhabútor lesz 2018 legnagyobb trendje

Zabolai Margit
Írta: ,
A fehér a múlté: a színes konyhabútor lesz 2018 legnagyobb trendje

A fehér konyhának megvan az az előnye, hogy ciki egészen biztosan soha nem lesz, de a lakberendezők szerint nem is túl izgalmas választás. A színes szekrényajtók ellenben hódítanak 2018-ban, és ha arra gondolsz, hogy 10 év múlva akár át is festheted őket, akkor mi tarthat vissza attól, hogy te is kipróbáld a vibráló és izgalmas trendet?

Az új lakberendezési trend szerint akár egészen merész, sötét színek is válhatnak játékos, otthonos választássá a konyhában.

Ehhez persze sok természetes fényre van szükség, amit a nyitott felső polcok, a sok fehér és a világos, természetes árnyalatú kiegészítők húznak alá.

Nem érdemes a sötét színekkel telezsúfolni a konyhát, de az alsó szekrényekre, szépen ellensúlyozva bátran válaszd ezeket, ha kortárs, modern, mégis barátságos hatást szeretnél elérni.

A kék színű konyhabútort lehet, hogy eddig csak Barbie konyhájában tudtad elképzelni, de ideje, hogy megváltoztasd az elképzelésedet.

Néhány sötétebb, komolyabb hatást keltő kiegészítővel, fával, fémmel ez a játékos szín nagyon is elegáns, mégis izgalmas összhatást kelt, és akár az olyan robosztus, nyers stílusokba is beépíthető, mint az indusztriális lakberendezési trend, de persze egy elegáns, francia bisztró hangulatú konyhába is tökéletes árnyalat lehet.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra