A csi megerősítésének eszközei a feng shuival

Bódor Emőke
Írta: ,
A csi megerősítésének eszközei a feng shuival
A feng shui egy ősrégi tudomány, amely megtanít bennünket, hogy lakóhelyünk tudatos formálásával, egészségesebbek és boldogabbak lehessünk. Környezetünk táján az energetikai kiegyensúlyozatlanság, a gyenge „csivel” rendelkező területek ellensúlyozására, sokféle eszközt alkalmazhatunk.
A gyógyító kristályok

A különböző kövek, kristályok, ásványok rezgései közismerten energetizáló hatásúak. A feng shui tana, már régóta használja gyógyítás szándékával, például a rózsakvarcot, hegyikristályt, ametisztet.
Színük, formájuk különböző rezgéseket bocsáthatnak ki. A természetes kristályokkal a lakásunk területeit is aktivizálhatjuk.  

Szivárványkristályok

Tökéletes geometriai formájú, speciálisan csiszolt üvegkristály testek, a prizmához hasonlóan bontják fel a fényt a szivárvány minden színére. Amikor rájuk süt a nap és a fény áthalad rajtuk, harmonikusan osztják el a keletkező fénysugarakat az egész helyiségben.


Lágy vibrálásuk kitűnően aktivizálja még az élettelen sarkokat is, különösen ha jó világítással párosulnak. Leggyakrabban golyó vagy cseppalakokat használnak, melyeket akár mi is, egyszerűen fonálra fűzve rögzíthetünk, például ablak elé, függönyünkre illesztve.