8 tipp az olcsó gyerekszoba dekorációhoz

Fischer Anna
Írta: ,
8 tipp az olcsó gyerekszoba dekorációhoz
Ha gyermek érkezik a családba, vagy épp költözik a család és ezért a gyerekek új szobát kapnak, mindig felvetődik a kérdés, hogy hogyan rendezzük be szépen, de gazdaságosan.

Rengeteg lehetőségünk van, ha szép, ízléses szobát szeretnénk, de ezek általában elég költségesek. Ha kevesebb pénzből szeretnénk megoldani a szobák berendezését, akkor talán a legjobb párosítás, ha egyszerűbb bútorokat választunk, és inkább a dekorációval próbáljuk színesíteni a szobát.
Ha tudjuk, a díszítés minél nagyobb részét próbáljuk magunk végezni, és ha lehet, vonjuk be gyermekünket is. Lényegesen nagyobb élmény lesz később a közösen gyártott díszekkel töltött idő, mintha ugyanezt az időt vásárlással töltöttük volna.

Égbolt a falra/plafonra

Nagyon sok gyerekszobában látható, kifejezetten ötletes és közkedvelt díszítési megoldás. Nem kell mást tennünk, csak olyan papírt venni, amelyik sötétben foszforeszkál egy ideig.

Ezekből a lapokból otthon vágjunk ki különböző méretű csillagokat és egy Holdat.
Ezeket ragasszuk fel a plafonra elszórtan, figyeljünk, hogy a gyerekágyból a gyerek jól rálásson az egyes elemekre. Este, ha lekapcsoljuk a villanyt, olyan lesz, mintha az éjszakai égboltot látná gyermekünk. Akár éjszakai világításnak is kiváló, ami magától elalszik, miután elaludt a gyerek.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!