8 tipp az olcsó gyerekszoba dekorációhoz

Fischer Anna
Írta: ,
8 tipp az olcsó gyerekszoba dekorációhoz
Ha gyermek érkezik a családba, vagy épp költözik a család és ezért a gyerekek új szobát kapnak, mindig felvetődik a kérdés, hogy hogyan rendezzük be szépen, de gazdaságosan.

Rengeteg lehetőségünk van, ha szép, ízléses szobát szeretnénk, de ezek általában elég költségesek. Ha kevesebb pénzből szeretnénk megoldani a szobák berendezését, akkor talán a legjobb párosítás, ha egyszerűbb bútorokat választunk, és inkább a dekorációval próbáljuk színesíteni a szobát.
Ha tudjuk, a díszítés minél nagyobb részét próbáljuk magunk végezni, és ha lehet, vonjuk be gyermekünket is. Lényegesen nagyobb élmény lesz később a közösen gyártott díszekkel töltött idő, mintha ugyanezt az időt vásárlással töltöttük volna.

Égbolt a falra/plafonra

Nagyon sok gyerekszobában látható, kifejezetten ötletes és közkedvelt díszítési megoldás. Nem kell mást tennünk, csak olyan papírt venni, amelyik sötétben foszforeszkál egy ideig.

Ezekből a lapokból otthon vágjunk ki különböző méretű csillagokat és egy Holdat.
Ezeket ragasszuk fel a plafonra elszórtan, figyeljünk, hogy a gyerekágyból a gyerek jól rálásson az egyes elemekre. Este, ha lekapcsoljuk a villanyt, olyan lesz, mintha az éjszakai égboltot látná gyermekünk. Akár éjszakai világításnak is kiváló, ami magától elalszik, miután elaludt a gyerek.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?