8 rendhagyó ötlet, amire a táblafestéket használhatod

Bodnár Alexa
Írta: ,

Ha nem írod le a dolgokat, akkor rögtön elfelejted őket, viszont már nem tudod követni otthon a saját post-it üzeneteidet? Akkor a táblafestéket neked találták ki! Ezzel bármilyen felületet, fát, bútorlapot, fémet, falat átváltoztathatsz egy hatalmas üzenőtáblává, amely trendi lakásdekornak sem utolsó. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amellyel kreatív és hasznos módon használhatod a táblafestéket.

A napi menü Kép forrása: whipperberry.com

A régi konyhaszekrény sokkal jobban fog kinézni, ha az egyik oldalát, vagy akár az ajtajait táblafestékkel fested át.

Ezt az új felületet használhatod arra, hogy összeírd a heti „mit kellene főzni” listát, amit egy gyors törléssel és átírással aktualizálhatsz.

A napok nevének felírásához válassz más színű krétát, de ezeket akár fel is festheted színes festékkel, hiszen a menü ezen része mindig állandó.

A helyes arányok Kép forrása: blog.kitchenmagic.com

Ha szeretsz sütni-főzni, akkor bizonyára veled is előfordult már, hogy nem voltál száz százalékig biztos abban, hogy a fél csésze vagy az egy púpos evőkanál az hány grammot is jelöl pontosan, vagy hogyan számítsd át az egyik mértékegységet a másikra.

Ha táblafestékkel vonod be a szekrény- vagy a spájzajtó belsejét, akkor lesz egy új helyed, ahova megírhatod magadnak a puskát, ami ezentúl mindig kéznél lesz.