7 tipp a lakberendezőtől, amit mindenkinek meg kéne fogadnia

Vinkovics Zsuzsa
Írta: ,
7 tipp a lakberendezőtől, amit mindenkinek meg kéne fogadnia

Ha a lakberendezésre gondolunk, akkor abban egyetérthetünk, hogy az anyagiakon túl leginkább időre és néhány megfogadható tanácsra van szükség ahhoz, hogy a végeredménnyel biztosan elégedettek legyünk. Lakberendezési tanácsadásaim során már többször végigzongoráztam a résztvevőkkel a felmerülő kérdéseiket és igényeiket – az alábbiakban ezek esszenciáját gyűjtöttem össze, 7 lakberendezési tipp formájában. 

Nem lehet elégszer hangoztatni azt, hogy az előszoba otthonunk előfutára, ami a teljes lakásunk atmoszférájáról is egyértelmű képet fest. Nem meglepő tehát, hogy már itt eldől, hogy belépésünket a lelkesedésünk is követi-e. 

Optimális azonban, ha kényelmünket a hangulat mellett a funkciók is kiszolgálják, hiszen nincs is annál feszengősebb érzés ebben a helyiségben, amikor lábbelink le- és felvételéhez – megfelelő ülőkék hiányában –, csak az egyensúlyunkra támaszkodhatunk.

Célszerű ezért, ha a kabátakasztó és a komód párosa mellett ülőalkalmatossággal is tervezel. A lócáktól a moziszékig bármi jöhet, ami közel áll hozzád!

Konyha Kép forrása: royalroulotte.com

Azok, akik a konyhát napi szinten használják – és bizony sokan vagyunk így –, a nincs elegendő helyem keserű tapasztalással biztosan találkoztak már.

Azonban ennek a kellemetlenségnek örökre búcsút inthetnek, ha a technológiai sorrend (tárolás – előkészítés – tisztítás – összeállítás – főzés – tálalás) pontos végiggondolása mellett még egy aprócska 10 cm-rel is átírják tervüket, és a munkapult megszokott 60 cm-es mélysége helyett 70-es méretet rendelnek meg asztalosuktól.

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv