7 rendhagyóan díszített karácsonyfa, amit le akarsz majd másolni

Szabó Erzsébet
Írta: ,
7 rendhagyóan díszített karácsonyfa, amit le akarsz majd másolni

Úgy döntöttél, idén kicsit megújítod a karácsonyfadísz-készletedet, de még nem döntötted el, milyen színeket és formákat látnál a fán színesen? Most összegyűjtöttünk neked pár igazán izgalmas verziót, amin érdemes elgondolkodnod!

Fehér Kép forrása: dreambookdesign.com

Nem annyira klasszikus, de kétségtelenül csodaszép a hófehér díszekbe öltöztetett karácsonyfa. Ha teljesen biztosra akarsz menni a látványt illetően, olyan izzósort válassz, amihez fehér fényt is tudsz állítani, ugyanis az arany ragyogás elnyomhatja a hófehér díszeket.

Na persze az arany-fehér párosítással sincs semmi gond, ezzel a kombinációval szintén izgalmas látványt varázsolhatsz az otthonodba.

Ehhez a díszítési megoldáshoz jó választás egy méretes ezüstfenyő, amit még inkább feldobhatsz, ha az ágakat helyenként műhóval, vagy fehér spray segítségével ékesíted.

Érdekes színátmenet Kép forrása: pouted.com

Ez a karácsonyfa díszítés elég rendhagyó, ezért jó választás lehet, ha kipróbálnál valami igazán különlegeset.  

Lényegében rengeteg színt felhasználhatsz a dekorálás során, de minimum kettőre szükséged lesz ahhoz, hogy szépen végigvezethesd az átmeneteket.

Spirálszerűen kell haladnod, a díszítést pedig a legfelső színnel kell kezdened – ebből kerül a legtöbb a fára, tehát olyat válassz, amiből sok díszed van.

Ha az első spirál már megvan, akkor könnyű a dolgod: ugyanazt az ívet kell végigkövetned, egészen a fa aljáig.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!