7 ötletes home office megoldás, ha kevés a helyed

Bodnár Alexa
Írta: ,

Szeretnél otthonról is dolgozni, kialakítani egy kis házi irodát, munkaállomást, de nincs túl sok helyed? Ez nem akkora katasztrófa, mint elsőre gondolnád, hiszen egy kisebb íróasztallal is lehet szuper home office-od, nem kell feltétlenül egy fél irattárat bepakolnod a szobádba. Mutatunk néhány klassz házi irodát, hogy te is megalkothasd a sajátodat.

Kettő az egyben Kép forrása: makehomeeasier.pl

Ennek a mutatós, sarokba tolt íróasztalnak az előnye az, hogy nem csak home office-ként funkcionálhat, hanem könnyedén alakíthatod át pipereasztallá is.

Ehhez olyan asztalra lesz szükséged, amelynek több fiókja van, hogy az irodai holmit és a sminkeket, hajbavalókat, parfümöket is legyen hol tárolnod.

Függessz egy tükröt az asztal fölé, amelynek a hátulját vond be parafával.

Így elég csak átfordítanod, ha éppen egy táblára lenne szükséged a jegyzeteknek, emlékeztetőknek.

A székedre teríts egy kényelmes párnát, takarót vagy szőrös prémet, és kész is a kettő az egyben iroda és fésülködő.

Építkezz magasra! Kép forrása: chrislovesjulia.com

Ha valóban nagyon miniatűr az asztalod, amire csak a laptopod fér rá, akkor felfelé is pakolhatsz, ha polcokat teszel az asztalka fölé.

Ezt csinálhatod úgy is, mintha egy falnak támasztott létra lenne az asztal körül, amelynek szélesebbek a fokai, így ezek pakolófelületként is funkcionálnak majd.

Egy szuper szék és karosszék kell már csak az irodádhoz, és esetleg egy kis szőnyeg, hogy térben elválaszd a szoba többi részétől.