7 merész lakberendezési ötlet aprócska nappalikba: nagy stílus kicsi helyen

Schuster Borka
Írta: ,
7 merész lakberendezési ötlet aprócska nappalikba: nagy stílus kicsi helyen

Kép forrása: unsplash

Mindenki ismeri az alapszabályokat, ha apró terekről van szó, de mit tegyél, ha te nem egy natúr színű nappalit álmodtál meg magadnak bézs bútorokkal? Ha igazán bevállalós vagy, és valami vagányabbat, karakteresebbet szeretnél, akkor egy kis tervezéssel az apró nappaliban is megmutathatod a személyiségedet.

Amikor pici terekről van szó, mindig előkerülnek a semleges színpaletták, a visszafogott nude színek és a szinte észrevehetetlen, környezetükbe beolvadó bútorok.

Ez is egy járható út, de mi van, ha nem ez a te stílusod? Akkor készíts semleges háttért, használj visszafogott színeket, aztán az egészet dobd fel valami nagyon különlegessel – például egy egészen merész színű fotellel!

Ha pedig megvan a merész, vagány szín, amivel sikkessé és látványossá teszed az apró nappalit, gondoskodj róla, hogy még néhány helyen visszaköszönjön, így a különleges bútorod remekül beillik majd a környezetébe, mintha mindig is ott lett volna a helye.

Egy faltól falig kanapé, ami mellett elmenni sem lehet, nem feltétlenül jó választás egy apró nappaliba, de sokan esnek bele abba a hibába is, hogy a lehető legkisebb bútort választják, ami aztán mégis csak jókora területet elfoglal, cserébe semmire sem használható.

Egy jól megválasztott kanapé, ha el is veszi a szoba nagy részét, cserébe jól funkcionál, és a puha takarókkal, párnákkal, textilekkel és természetes anyagokkal nem zsúfolt, inkább otthonos, kuckós hangulatot kelt.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!