7 meglepő szín szűk fürdőszobákban, amiktől nagyobbnak tűnik a tér

Boros Mariann
Írta: ,
7 meglepő szín szűk fürdőszobákban, amiktől nagyobbnak tűnik a tér

Egy szűkös fürdőszobát kétségtelenül átgondoltabban és kreatívabban kell berendezni méretesebb társainál, ám a tágas terek hiánya korántsem jelenti azt, hogy ne lehetne izgalmas és színes a helyiség. A megfelelő árnyalatokat, formákat és anyagokat megválasztva egy pici fürdőszoba is lehet kényelmes, praktikus és mutatós is egyben. Összeállításunkban szűkös, ámde annál színesebb fürdőszobákat találsz!

Babakék burkolatok Kép forrása: houzz.com

A babakék nem az a tipikus fürdőszoba szín, pedig mind a bútoron, mind a falburkolaton jól mutat, fehérrel párosítva pedig a teret is tágítja. Legegyszerűbb fürdőszobádat is feldobhatod vele, ha a megfelelő árnyalatot kiválasztva ugyanazt a színt kened a fürdő több kiegészítőjére is.

Padlóburkolatnak kitűnő választás hozzá a kékes mintájú cementlap vagy cementlap hatású padlólap, mely amellett, hogy mutatós, azért is praktikus a fürdőszobában, mert a minták miatt kevésbé feltűnő rajta a vízkő vagy más elszíneződés.

Napsütötte fal Kép forrása: apartmenttherapy.com

Elsőre talán meredeknek hat az erős sárga a fürdőben, ám a kékhez hasonlóan ez a vidám szín is igazán üdítően hat fehérrel kombinálva.

Főleg akkor jó választás ez a szín, ha kicsi az ablakod (vagy egyáltalán nincs is) a fürdődben, hiszen a sárgának köszönhetően olyan, mintha mindig besütne a nap.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!