7 kedves dekoráció a nyár emlékeiből

Fischer Anna
Írta: ,
7 kedves dekoráció a nyár emlékeiből

Ha szeretnénk, hogy a kellemes élmények emlékei körbevegyenek bennünket, akkor díszítsük a lakást a nyári emlékekkel úgy, hogy az egyszerre legyen dekoratív, egyedi és szép is!

Fényképek

Az egyik legegyszerűbb dekorációs mód az, ha új képekkel díszítjük fel a lakást. Ha digitális fényképeket készítettünk a nyaraláskor, vagy egy kellemes családi esemény folyamán, akkor bátran használjuk fel ezeket.

Ne hagyjuk, hogy a számítógépen várják meg, amíg újra megnézik őket!

Hívassunk elő néhány jól sikerült darabot és tegyük egy szép keretbe. A legegyszerűbb megoldás, ha egy sima üvegborítást teszünk rá, így kizárólag csak a kép fog dominálni. Mindig jó érzés lesz rá nézni és nem utolsó sorban az emlékek is jobban megmaradnak!

Montázs

Ugyanezekből a fotókból készíthetünk montázst is. Vagyis hívassuk elő a képeket és egy nagyobb alapra tegyük fel őket, tetszőleges elrendezésben.

Nem baj, ha nem azonos méretűek, sőt ettől kicsit még egyedibb lesz a hatás.

Szintén jó ötlet, ha a képeket a helyszínnel ötvözzük, vagyis válasszunk ki egy nagyobb tájképet például a Balatonról vagy a tengerpartról és a fényképeket azokra ragasszuk fel.

Így nem csak a szereplők, de a helyszín is visszaköszön majd. A képnek válasszunk egy üres, domináns falat, hogy igazán érvényesülni tudjon!

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv