7 inspiráló Instagram account, akit követned kell - fókuszban a lakberendezés

Stumpf Bea
Írta: ,

Nincs is jobb, mint álomszép enteriőrök és kertek fotóit nézegetni! Összeszedtük a szerintünk legklasszabb insta accountokat, amiketa lakberendezés kedvelőinek érdemes követni. A legtöbben nem csak kész berendezéseket mutatnak, hanem praktikus ötleteket is az otthoni kreatív önmegvalósításhoz.

@allisonlindinteriors

Izgalmas Instagram accountból ezerfélét találni. Az viszont már sokkal nehezebb feladat, ha valakit inspirálni szeretnél, sőt motiválni arra, hogy foglalkozzon többet a saját otthonának csinosításával.

Az Allison Lind Industries egy Seattle-i lakberendezési vállalat, akiknek mottójuk, hogy nem csak dekorálnak, hanem kapcsolatot teremtenek a terek és az emberek között.

Minden posztnak van egy témája, ami néhány naponta változik, egyszer a szőnyegeket veszik górcső alá, van, hogy a csempék kerülnek fókuszba és előfordul, hogy a színes falak.

Vajon melyik lesz a következő? Itt tudod csekkolni.

@myparadissi

Blogger és belső építész. Szuper kombináció, neked pedig egy must, ha szereted a minimál home dekorációkat.

Szuper képek és annál is izgalmasabb ötletek várnak ezen az Instagram accounton, legyen szó egy hálószoba berendezéséről, nappaliról, teraszról vagy néhány apró részletről, ami igazán különlegessé tesz minden helyiséget.

A csodálatos minimál design inspirálta képek közé bekerül néha egy-egy tengerparti fotó is, de ennek persze mi csak jobban örülünk.