7 egyszobás lakás lenyűgöző tárhelyekkel és hasznos megoldásokkal

Balatoni Dóra
Írta: ,
7 egyszobás lakás lenyűgöző tárhelyekkel és hasznos megoldásokkal

Kép forrása: dailydreamdecor.com

Boldog vagy, mert végre van egy saját lakásod? Gratulálunk! Kedvedet pedig az se szegje, ha csak egy aprócska minigarzonra futotta, hiszen a praktikus megoldásoknak hála még a legkisebb otthonokban is remekül el lehet pakolni a holmijainkat. Nézzünk néhány szuper megoldást!

Elválasztófüggöny Kép forrása: todaysparent.com

Az aprócska, egyterű lakásokban a gondot többnyire az okozza, hogy némi intimitást csempésszünk az ágyunk köré, ezt pedig csak úgy tehetjük meg, ha elválasztjuk a lakás többi részétől.

Szerencsére erre is számtalan praktikus megoldás létezik, az egyik, ami talán a legszebben mutat, egy elválasztó függöny.

Csupán annyi a feladatod, hogy rögzíts a plafonra egy függönykarnist és függessz fel egy szép, földig érő függönyt. Ezt bármikor elhúzhatod és olyan érzésed lesz, mintha több szobából állna a lakásod.

Ágy alatti tárolók Kép forrása: stylecaster.com

A kis lakások kulcskérdése mindig a tárolás. A leg helytakarékosabb megoldás, ha függőleges irányban lopunk el a térből.

Az egyik legjobb mód erre az ágyak alá épített fiókos megoldás.

Ha galériaként megemeljük az ágyat, alatta hatalmas fiókos tárolókat hozhatunk létre. Nemcsak ágyneműk, textíliák vagy szezonon kívüli ruhák tárolására alkalmas, hanem iratokat, könyveket és nagyobb irodai holmikat is elsüllyeszthetünk benne.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!