6 tipp, amivel vidámabbá varázsolhatod az otthonod - A boldogság világnapja alkalmából

Fehér Dia
Írta: , Frissítve:

Ma van a boldogság világnapja, és mivel elég sok időt töltünk az otthonunkban, érdemes ezt is egy kicsit vidámabbá varázsolni. Pontosan mégis mi tesz egy lakást boldoggá? Erről készült egy izgalmas kutatás a GoodHome jóvoltából, amiben 13.000 európai ember vett részt, akiknek válaszait pszichológusok, társadalomtudósok, építészek és várostervezők elemezték.

Az eredmények szerint azok, akik elégedettek és vidámnak érzik magukat a lakásukban, 73 százalékban az életük más területein is boldogabbak.

Ezért is érdemes figyelni arra, hogy milyen környezetben töltöd az idődet, még ha ez elsőre nem is tűnik annyira fontosnak. A következő tippek, kisebb-nagyobb változtatások mind segítenek abban, hogy kiegyensúlyozottabbnak, boldogabbnak érezd magad a lakásban!

Az egyik legegyszerűbb és legkönnyebben megvalósítható változtatás, ha beszerzel, vagy készítesz néhány képet, amire elég csak rápillantanod, máris boldogabb leszel.

Ez lehet valamilyen tájkép, egy családi fénykép, egy fotó a házikedvencedről.

A lényeg, hogy jó hangulatúvá válj tőle, inspiráljon és pozitív üzenetet hordozzon.

Rossz hírünk van azoknak, akik szerint a káosszal semmi probléma nincs.

Kutatások szerint ugyanis a rendetlenség, a túl sok apróság hatására sokkal stresszesebbnek érezheted magadat, ezért is fontos, hogy megpróbálj rendszerezni.

Néhány szép doboz, vagy kosár tökéletes arra, hogy elrejtsd a kupit, ráadásul igazán divatosnak számítanak ezek a kellékek a lakberendezésben is.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!