6 praktikus lépés a kapszulagardróbod kialakításához

Stumpf Bea
Írta: ,
6 praktikus lépés a kapszulagardróbod kialakításához

Kép forrása: bethanystruble.com

Egy korábbi cikkünkben bemutattuk, mi is az a kapszulagardrób, most pedig néhány gyakorlati tanáccsal szeretnénk segíteni, hogy a sajátodat is kialakíthasd! Hidd el, ezzel a rendszerezési módszerrel sokkal átláthatóbb lesz a szekrényed, és sok-sok percet megspórolhatsz a reggeli „Mit vegyek fel?” tortúrából.

Szelektálj! Kép forrása: popsugar.com

A kapszulagardróbod kialakításához legelőször egy alapos válogatást kell végrehajtanod.

Praktikusan ez azt jelenti, hogy pakold ki az egész szekrényed, majd minden darabot egyesével nézz át és tedd kupacokba (tudod, ahogy Carrie is tette a Szex és New Yorkban).

Legyen egy igen, egy lehet és egy nem kupacod – persze ez még bővíthető téli/nyári vagy eladó/charity csoportokra, de a lényeg, hogy helyet csinálj a szekrényedben, úgyhogy csak könyörtelenül!

Csodás, új szekrény Kép forrása: buzzfeed.com

Most, hogy a szekrényedben végre csak azok a ruhadarabok maradtak, amiket tényleg hordasz és szeretsz, már sokkal átláthatóbb a helyzet, igaz?

Nézd meg, milyen színből, fazonból vagy mintából van a legtöbb! 

Ezzel sok mindent megtudhatsz a saját öltözködésedről, és még az is lehet, hogy rájössz, valójában egy teljesen más stílusban érzed jól magad, mint eddig hitted!

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!