5 trendi alternatíva éjjeliszekrény helyett

Szőke Angéla
Írta: ,
5 trendi alternatíva éjjeliszekrény helyett

Ha akkora a hálód, mint egy cipősdoboz, vagy csak unod a hagyományos éjjeliszekrényeket és valami egyedibbre vágysz, rengeteg jópofa ötlet van, amivel kiválthatod. Valakinek elég egyetlen polc, mert csak a telefonját és a lámpáját tartja az éjjeliszekrényen, míg másoknak három fiók sem elég, mert szemüveget, egy pohár vizet, egy halom könyvet, laptopot, arckrémeket, növényeket és dekorációs elemeket halmoznak az ágyuk mellé. Fontos, hogy mielőtt kiválasztod, melyik alternatív megoldás tetszik a legjobban éjjeliszekrény helyett, felmérd, hogy az életviteledhez megfelelő és elég praktikus lesz-e. Nézzük, mi az az öt trendi alternatíva, amit a szokásos éjjeliszekrény helyett alkalmazhatunk.

Ha nem szereted porszívózáskor kerülgetni az éjjeliszekrényt, vagy csak elrejtenéd szem elől az egészet, akkor a falba rejtett megoldást neked találták ki.

Nem kell túl nagy mélyedést vésni a falba, hiszen polcokat is betehetsz, amiken elférnek apróbb tárgyak.

A mélyedés tetejébe spot lámpát is tehetsz, így mér külön éjjeli lámpára sem lesz szükséged.

A falba rejtett éjjeliszekrény mindig exkluzív és elegáns hatást kelt.

Egy másik - meglehetősen minimalista - ötlet, ami bizonyítja, hogy a polcok minden helységben a barátaink.

Színét és stílusát a hálószoba stílusához igazíthatod, csak arra kell vigyáznod, hogyha az ágytámla széles, nehogy túl nagyot kelljen nyújtózkodnod a polcig.

Minél kevesebb bútor foglalja helyet a szobában, annál nagyobbnak tűnik a helység alapterülete, ezért a polc egy felettébb helytakarékos megoldás, ami – ahogy a kép is bizonyítja - nem feltétlenül kelt olcsó hatást.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!