5 szerelemhozó tárgy a lakásban, a feng shui szerint

Írta: ,

Még nem jött el az életedbe a nagy ő? Az életet egyedül is lehet élvezni, de ha úgy érzed, itt az ideje, hogy megtaláld a társad, tegyél meg mindent azért, hogy rád találjon az igazi, akár a feng shuit is segítségül hívhatod!

A tárgyak hatással lehetnek ránk

1/6 A tárgyak hatással lehetnek ránk

A legfontosabb persze, hogy nyitott maradj, de a feng shui szerint ezek az apró tárgyak is segíthetnek abban, hogy a szerelem a te ajtódon is belépjen.
Egy biztos: ha varázserejük nincs is, de jó kedvre deríthetnek, és sohasem tudhatod, ki szeret majd bele a mosolyodba!

Harangok, szélcsengők

2/6 Harangok, szélcsengők

A feng shui szerint a tiszta, fémes hangok mozgásba hozzák a környezet energiáit, így a régi, rossz tapasztalatok negatív hatásai könnyebben tisztulnak ki az otthonodból, a helyükre pedig tiszta, friss energia érkezik.
Ha úgy érzed, még mindig kísért a múlt, nehezen tudsz túllépni a régi kapcsolatodon, esetleg egy korábbi csalódás miatt nehezen tudsz megbízni másokban, tegyél fel néhány szélcsengőt, vagy tegyél egy központi helyre egy kis csengőt vagy triangulomot, és a lakásban járva-kelve szólaltasd meg. Az új energiák téged is képessé tesznek majd arra, hogy nyitottabb szemmel és szívvel járj.

Párban szép

3/6 Párban szép

Mindannyiunknak van otthon valami apró kis dísztárgya, ami közel áll a szívéhez. Bár a feng shui nem szereti a porfogókat, amik csak a múltba kötnek téged, ha van egy igazán kedves kis díszed, például egy porcelán cicád a nagymamádtól, vagy egy szép kaspó a barátnőidtől, szerezz neki párt!
Azok a pozitív energiák, amik ehhez a tárgyhoz kötődnek, megduplázódnak, és a párkeresés, a kapcsolatok tere felé mozdulnak el, így szinte beszipolyozzák a közeledbe azt, akiben rátalálhatsz a megfelelő társra.

Gyertyák

4/6 Gyertyák

A tűz a szenvedély, a szerelem szimbóluma szinte minden kultúrában, így a feng shuiban is. Az egyenes, hosszú szárú gyertyák a magasba mutatnak, a megújulást, a növekedést szimbolizálják, így a környezetet alkalmassá teszik arra, hogy valami új, addig ismeretlen dolgot fogadjon be – például egy új szerelmet.
Gyújts esténként gyertyát a vacsorádhoz: a láng nem csak a szerelem csíjét erősíti, de téged is romantikus hangulatba hoz, a pozitív kisugárzásnál erősebb szerelemmágnes pedig talán nem is létezik.

Valami piros

5/6 Valami piros

A piros szintén a szerelem és a szenvedély színe, de nem szabad túlzásba vinni a használatát, mert az agressziót, hatalomvágyat kelt, így könnyen olyan energiák szabadulhatnak fel, amik inkább zátonyra visznek egy kapcsolatot. Egy kevés pirossal azonban kedvező hatást érhetsz el, különösen, ha olyan helyen használod, ami a szerelemhez köthető, például a hálószobában.
Néhány piros dísztárgy, egy mélyvörös díszpárna vagy akár egyetlen pirosra festett fal is izzásba hozza a levegőt, a szerelem pedig köztudottan szívesen jelenik meg a forró helyeken.

Szobanövények

6/6 Szobanövények

A virágot is hozó szobanövények egy kapcsolat szépségét és törékenységét testesítik meg. Mivel egy élő, növekvő lény a lakásban pozitív energiákat áraszt, a megfelelő cserepesek is serkenthetik a szerelmi csí áramlását.
Válassz nőies, finom szobanövényeket, lehetőleg olyanokat, amik piros vagy rózsaszín szirmokat hoznak, mert ezek még inkább a szerelmet szimbolizálják. Az az energia és szeretet, amit a növény ápolására fordítasz, mind visszatalál majd hozzád egy másik kapcsolat képében.