5 látványos dekoráció, ha talpalatnyi a fürdőszobád

Zabolai Margit
Írta: ,

A fürdőszoba az a helyiség, ahol feltöltődhetsz egy forró fürdővel, vagy felfrissülhetsz egy hűsítő zuhannyal. Ha van hely, akkor a berendezése sem okoz gondot, de ha talpalatnyi területtel kell gazdálkodni, sokan örülnek, hogy a szükséges szanitereket sikerül bezsúfolni. Pedig a díszítésről így sem kell lemondanod. Az alábbi tippek aprócska fürdőkben is működnek.

Keretet a tükörnek

Hogy egy nagyméretű tükör hogy fel tudja dobni a fürdőszobát, és mennyire tágítja a teret, talán fölösleges is mondanunk.

De nem kell ennyivel beérned: fess a falra a fürdőszoba színeivel harmonizáló keretet a tükör köré, ezzel kimozdítva kicsit a saját közegéből, összeolvasztva a fürdőszobával.

Egy vidám, élénk árnyalatú keret színes és jópofa folt lehet a fürdő hidegségében, ha pedig tényleg apró térrel kell gazdálkodnod, itt spórolhatsz is, hiszen úgy kapsz központi dekorációt, hogy nem kell emiatt értékes tároló felületeket elvenned.

Nyisd ki a fiókokat!

Egy okos fürdőszobai tároló rendszer elkél az ilyen apró terekbe, de az ajtók nyitogatásával csak a baj van: rányílik a zuhanykabinra, vagy az ajtóra, esetleg ha az ajtó is nyitva van, akkor már te nem férsz be a fürdőszobába.

Megoldás lehet, ha az ajtókat egyszerűen leszereled, a tároló belsejét is lefested, és hagyod, hogy a fürdőszobai piperéid szépen érvényesüljenek.

Ha a fürdőben hideg, tiszta színek vannak, a tárolóban pedig elhelyezel néhány tarka foltot, az a nélkül dobja fel az aprócska fürdőszobát, hogy túlságosan csiri-csáré, vagy tolakodó lenne az összhatás.