5 különleges DIY csillár, ha az egyedi dekorációk híve vagy

Bodnár Alexa
Írta: ,

Unod már a szobád, vagy a konyhába szeretnél némi változtatást becsempészni? Ahogy rövidülnek az esték, úgy egyre nagyobb fókusz helyeződik a csillárokra, lámpákra az otthonokban, és lecserélésükkel gyorsan új arcot varázsolhatunk az egyes helyiségeknek. Csillárt venni ugyan nem olcsó mulatság, de néhány egyszerű dologból házilag is elkészítheted a sajátodat, méghozzá fillérekből!

A legédesebb Kép forrása: foododdity.com

Ki ne imádná a gumimamcikat

Ha bőségesen van türelmed és szabadidőd, és persze nem sajnálod erre „áldozni” a kedvenc gumicukrodat, elkészítheted ezt a csodás csillárt magad is.

A legegyszerűbb, ha csinálsz egy kisebb drótkarikát – ez lesz majd a csillárod alapja – és erre kezded el fellógatni a macikat.

Egy zsákvarrótű segítségével fűzd fel damilokra a gumicukrokat, és a különböző hosszúságokkal játszadozva készítsd el a végső formáját a csillárodnak.

Szerintünk megéri a sok munka a végeredményért!

Steampunk csodalámpa Kép forrása: inkedweddings.com

Ha szereted a Mechanikus narancs című filmet, vagy egyszerűen csak imádod a viktoriánus Angliát, akkor ez az igazi neked való lámpa!

Nem is kell hozzá más, csak egy régi kalap vagy cilinder, amit ráfűzöl az égőtest vezetékére, a foglalat fölé.

Csinálhatsz akár több hasonló csillárt is, minden esetben nagyon jól fog kinézni, és a legegyszerűbb szobát is feldobja majd.