5 kényelmi berendezés otthonra, amit mától akarni fogsz magadnak

Írta: ,

Hol érezze igazán kényelmesen magát az ember, ha nem otthon? Az ágyad vagy a kanapéd is biztosan kiváló hely, de van néhány ötletünk, amivel a leghétköznapibb helyeket vagy tevékenységeket is még élvezetesebbé teheted.

Kilincsre akasztható rendszerező Kép forrása: weallsew.com

1/5 Kilincsre akasztható rendszerező

A világ legegyszerűbb ötlete, mégis megváltoztathatja a mindennapjaidat! Hányszor kellett már visszafordulnod, mert otthon hagytad a mobilodat, a munkahelyi belépőkártyádat, az autókulcsodat?

Ha hazaérkezés után mindent, amire másnap is szükséged lesz, az ajtókilincsre akasztasz fel, soha többé nem felejted otthon a dolgaidat!

Ráadásul még kis üzeneteket, emlékeztetőket is tűzhetsz rá például arról, hogy ne feledd kivenni a hűtőből az előre elkészített ebédedet, vagy hogy a következő reggel bérletet kell venned. A rendszerezőt online is megtalálod, de könnyen el is készítheted saját magad.

2/5 Álom hinta

Ha nekem lenne egy ilyen hintám – és ha lenne helyem hová akasztani, akkor biztos, hogy lenne – azt hiszem, egész nap ki se szállnék belőle.

Tökéletes lehet olvasgatáshoz, de az e-mailek átpörgetéséhez is (mégis milyen munkahelyi hír tudna kizökkenteni a lelki békédből, amikor egy ilyen széken lebegsz?), el tudom képzelni benne még a délutáni szunyókálást is, sőt azt is, hogy egyszerűen csak ülök, pihenek, és nem csinálok semmit, csak élvezem a pillanatot.

Fürdőszobai rendszerező Kép forrása: buzzfeed.com

3/5 Fürdőszobai rendszerező

Megtörtént már veled, hogy miközben csukott szemmel matattál a hajbalzsamod után, egy óvatlan mozdulattal mindent levertél a tele tömött fürdőszobai polcról, és utána vakon tapogatva próbáltad sérülés nélkül felszedni a zuhanytálca aljáról a borotvádat?

Hát ezzel a tárolóval nem fog, mert végre mindennek fix helye lesz!

Ha azok táborát erősíted, akik szeretnek zuhanyzás közben fogat mosni, akkor azt is higiénikusabbá teheted, mert a borotvát még oké felszedni a zuhanyzó aljáról, de a fogkefét már nem annyira…

Kádpolc Kép forrása: i.pinimg.com

4/5 Kádpolc

Ha már a fürdőszobánál tartunk – ha te inkább kádban pancsolós típus vagy, aki a nap végén szeret egy órát lazítani a habok között, akkor a kád széleire akasztható polc számodra a megtestesült álom!

Kezed ügyében tarthatod vele az italodat, teádat, meggyújthatsz rajta egy gyertyát, vagy ráteheted a tabletedet, ha filmet szeretsz nézni pancsolás közben.

Ki sem akarsz majd szállni többé a kádból!

5/5 Ízesített fogpiszkáló

Évekkel ezelőtt egy házibuliban üldögéltünk az erkélyen, nyár volt, meleg, és éppen felfaltunk minden finomságot, amit a vendégsereg magával hozott. Ekkor valaki elővett egy kis szelencét, és megkérdezte, hogy szeretnénk-e egy fahéj ízű fogpiszkálót.

Kiderült, hogy valamikor ő is ajándékba kapott egy dobozkával, azóta pedig mindig újrarendeli az Amazonról, ez az ő kis mindennapi luxusa.

A kis fogvájókat egyébként mentolos ízben is lehet rendelni, és amilyen őrültségnek hangzik a dolog, annyira rá lehet kapni: tökéletes módja az ebéd utáni relaxálásnak, és még a leheletedet is felfrissíti!