5 kényelmi berendezés otthonra, amit mától akarni fogsz magadnak

Zabolai Margit
Írta: ,
5 kényelmi berendezés otthonra, amit mától akarni fogsz magadnak

Kép forrása: planete.qc.ca

Hol érezze igazán kényelmesen magát az ember, ha nem otthon? Az ágyad vagy a kanapéd is biztosan kiváló hely, de van néhány ötletünk, amivel a leghétköznapibb helyeket vagy tevékenységeket is még élvezetesebbé teheted.

Kilincsre akasztható rendszerező Kép forrása: weallsew.com

A világ legegyszerűbb ötlete, mégis megváltoztathatja a mindennapjaidat! Hányszor kellett már visszafordulnod, mert otthon hagytad a mobilodat, a munkahelyi belépőkártyádat, az autókulcsodat?

Ha hazaérkezés után mindent, amire másnap is szükséged lesz, az ajtókilincsre akasztasz fel, soha többé nem felejted otthon a dolgaidat!

Ráadásul még kis üzeneteket, emlékeztetőket is tűzhetsz rá például arról, hogy ne feledd kivenni a hűtőből az előre elkészített ebédedet, vagy hogy a következő reggel bérletet kell venned. A rendszerezőt online is megtalálod, de könnyen el is készítheted saját magad.

Ha nekem lenne egy ilyen hintám – és ha lenne helyem hová akasztani, akkor biztos, hogy lenne – azt hiszem, egész nap ki se szállnék belőle.

Tökéletes lehet olvasgatáshoz, de az e-mailek átpörgetéséhez is (mégis milyen munkahelyi hír tudna kizökkenteni a lelki békédből, amikor egy ilyen széken lebegsz?), el tudom képzelni benne még a délutáni szunyókálást is, sőt azt is, hogy egyszerűen csak ülök, pihenek, és nem csinálok semmit, csak élvezem a pillanatot.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv