5 hívogató olvasósarok, ahová azonnal be akarod vackolni magadat

Zabolai Margit
Írta: ,

Nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy izgalmas könyvvel a kezedben elvonulni a világ zajától, és elmerülni a sorok között. Olvasni persze szinte bárhol lehet, éppen ez a jó benne, de az igazi könyvmolyoknak valószínűleg megdobban a szívük a következő olvasókuckók láttán.

Szó szerint szinte elszakadsz a valóságtól, hiszen ebben a falra függesztett hintaszékben a föld felett lebeghetsz, miközben a redőnyön keresztül beszűrődő természetes napfény tökéletes környezetet teremt az olvasáshoz.


A legszebb otthoni dolgozósarkok


A finom, természetes színek, és a sok kék nyugtatják a szemet, így jól esik időről időre rájuk emelned a tekintetedet a sorok böngészése közben.

Már csak egy kis asztalkát tennénk a függőszék mellé, amire letehetjük az óriási bögre teát, vagy nagy kancsó limonádét, és valószínűleg a nap végéig el sem hagynánk a bázisunkat.

Egy elegáns fotel, egy finom anyaggal bevont puff és egy karcsú olvasólámpa. Mindössze néhány bútordarab, ami a nap bármelyik szakaszában, bármelyik lakóhelyiségben megállja a helyét, és egy finomabb, szofisztikáltabb környezetbe is beleillik.

Egy puha takaróval azonban máris rabul ejtő olvasókuckóvá válik, ahol jól esik ledobni a cipődet, hogy a puffra dobott, vagy éppen magad alá húzott lábakkal kucorodj bele a fotel ölelésébe, miközben elmerülsz aktuálisan kedvenc történeted bontakozó cselekményében.