5 feng shui trükk, amit ki kell próbálnod a hálószobádban

Írta: ,

Egy tökéletes hálószobát a kényelem, a pihenés, és az erotikával túlfűtött éjszakák jellemzik. Hogy megteremtsd az ehhez szükséges hangulatot, akár a feng shuit is segítségül hívhatod – a különböző taktikák ugyanis elárulják, milyen tárgyakkal és apró átalakításokkal érheted el a legjobb hatást. És a végeredmény? Egy hálószoba, ahol nem csak maximálisan kipihenheted magad, de még a szexuális életedet is felpörgetheted.

Szellőztess minél gyakrabban, vagy használj jó minőségű légfrissítőt Kép forrása: thisisglamorous.com

1/5 Szellőztess minél gyakrabban, vagy használj jó minőségű légfrissítőt

Szakértők szerint nehéz megtalálni a jó feng shuit egy olyan hálószobában, ahol a levegő állott, esetleg tele van szennyezőanyagokkal.

Ha viszont gyakran nyitod ki az ablakot, hogy beengedd a frissességet, ezektől a negatív összetevőktől könnyen megszabadulhatsz.

Persze érthető, ha a téli időszakban ezt nem szívesen teszed; ilyenkor nyugodtan hívj segítségül egy kevés esszenciális olajat, ezek gyógyító hatással vannak a szervezetre.

Ágy a lelke mindennek Kép forrása: artsandclassy.com

2/5 Ágy a lelke mindennek

A feng shui szerint fontos, hogy az ágy mindkét irányból könnyen megközelíthető legyen, egy-egy éjjeli szekrénnyel az oldalán – és semmiképp se nézzen egyenesen szembe az ajtóval.

A hatást tovább fokozhatod azzal, ha olyan bútort választasz, aminek szolidabb ágytámlája van, az ágyneműdnél pedig érdemes arra figyelned, hogy természetes anyagokból készüljön.

Ha az ágyadra a tökéletes egyensúly jellemző, azáltal egy lépéssel ismét közelebb kerültél a jó feng shuihoz.

Válassz meleg színeket Kép forrása: messagenote.com

3/5 Válassz meleg színeket

Piros, rózsaszín, barack – ezek a színek rögtön azt az érzést keltik benned, hogy tele vagy energiával

Ez pedig kifejezetten jól jöhet olyankor, ha egy felejthetetlen éjszakát tervezel a pároddal... :)

A feng shui világában ezek az árnyalatok (különösen a piros) felélesztik benned a szexuális energiát, és fel is töltenek.

Szakértők szerint ezen még többet dobhatsz, ha az éjszaka előtt lecseréled az ágyneműhuzatot, és meggyújtasz néhány gyertyát is.

Elefántok díszítésként Kép forrása: etsy.com

4/5 Elefántok díszítésként

A feng shui szerint az elefántokról mintázott tárgyak segítségével elérheted, hogy a szívedben rejlő kívánságaid ne csak álmok legyenek, hanem tényleg valósággá is váljanak.

Szerezz be néhány kerámia elefántot, esetleg egy mókás képet az állatról, ezzel ugyanis nyilvánvalóvá teszed az univerzum számára, hogy tisztában vagy a vágyaiddal és kívánságaiddal – és meg is tetted az első lépést azért, hogy beteljesüljenek.

Arra kell csak figyelned, hogy az elefánt ormánya felfelé álljon a tárgyakon, képeken a jó szerencse miatt!

Piros toll, ezüstös doboz, 49 nap Kép forrása: salonofthedames.com

5/5 Piros toll, ezüstös doboz, 49 nap

Ha már egy ideje egyedülálló vagy, de szeretnél végre egy partnert az életedbe, akkor ezt a feng shui rituálét érdemes kipróbálnod.

Írd le egy papírra piros tollal, hogy milyen tulajdonságokat keresel a következő férfiben, majd tedd bele egy ezüstös dobozba, és keress neki helyet a hálószobádban.

Ezután már csak annyi a dolgod, hogy hagyd ott 49 napon át.

Ez az egyszerű trükk segít nyitottabbá válnod, és ezáltal a szerelmet is bevonzhatod az életedbe.