5 dekortrend, aminek mennie kell a lakásodból – Ha otthonos hangulatot akarsz teremteni

Szirák Viki
Írta: ,
5 dekortrend, aminek mennie kell a lakásodból – Ha otthonos hangulatot akarsz teremteni

Sokan esnek bele abba a hibába, hogy amikor a lakásukat újítják fel, különböző katalógusok, internetes weboldalak jól befotózott képei alapján válogatják ki a bútorokat. Így pedig nem ritka, hogy egyes berendezési tárgyak nem passzolnak össze egymással, vagy a végeredmény nem lesz elég otthonos. Épp ezért az alábbi bútorokat és trendeket ideje száműznöd a lakásodból, hogy sokkal családiasabb hangulat legyen.

Edison villanykörte, tégla, és minden, ami fém – még ha szereted is ezt a stílust, könnyen lehet, hogy a lakásodban túlzásba viszed az indusztriális bútorok összeválogatását.

Ha pedig minden szobában található több ilyen berendezési tárgy, nagyon régies hatása lesz az otthonodnak, és nem fogod jól érezni magad bent.

Ha mindenképpen ragaszkodsz a trendhez, érdemes a kevesebb több elvét érvényesíteni, és csak néhány holmit tartani ebből a stílusból.

A fa berakás nagyon fel tudja dobni a szobák hangulatát, azonban ha túlzásokba esel, azzal épp az ellenkezőjét éred el.

Fából készült ágykeret, faparketta, esetleg fából készült álmennyezet; az ötlet ugyan szuper, de az összkép már túl sok lesz, és inkább fogod úgy érezni, hogy az otthonod egy hétvégi nyaraló, mintsem családi lakás.

A lakberendezők szerint inkább kisebb részletekhez válaszd ezt az anyagot, hiszen így is érvényesülni fog a különleges hatás.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!