4 feng shui tipp, amivel bevonzhatod a szerelmet

Írta: ,

Hiányzik az életedből a romantika, a szerelem? Az ősi kínai térrendezési módszer, a feng shui helyes alkalmazása segíthet neked többek között abban is, hogy a nagy Ő minél hamarabb rád találjon – vagy te találd meg őt. Cikkünkből megismerheted azokat a lakberendezési praktikákat, melyek segítségével megerősítheted otthonod párkapcsolatot szimbolizáló, délnyugati területét!

Rend és tisztaság Kép forrása: annixen.blogspot.hu

1/4 Rend és tisztaság

A feng shui egyik alaptétele a tisztaság és a rend. Ha már hosszú ideje nélkülözöd a romantikát, még akkor is érdemes egy alapos lomtalanítással egybekötött nagytakarítást végezned, ha egyébként sem szoktad elhanyagolni a házimunkát.

Ahogy a lakás más részeire, úgy a párkapcsolatot szimbolizáló területre is érvényes „a kevesebb több” elve. Semmiképpen ne zsúfold túl otthonodnak ezt a részét, hogy az energia szabadon áramolva tehesse a dolgát.

Az emlékbe eltett tárgyak között is érdemes szelektálnod, hogy legyen majd helyük az új élményekhez kapcsolódó emlékeknek.

Csak párosával Kép forrása: charlizewatches.com

2/4 Csak párosával

Mindegy, hogy lakásod melyik helyisége esik a párkapcsolat területére, ügyelj arra, hogy a különböző tárgyak – legyen szó akár használati, akár dísztárgyakról – lehetőleg párosan legyenek elrendezve ezen a helyen. A nappali kanapéján a díszpárnák, vagy a szobanövények a polcokon mind párosával álljanak.

A gyerekszoba falán a képeket kettesével helyezd el.

A hálószobád berendezése – függetlenül attól, hogy a helyiség a lakás párkapcsolati területére esik, vagy sem – semmiképpen ne egyszemélyes legyen. A legjobb, ha duplaágyon alszol, és az éjjeliszekrényből, valamint az éjjeli lámpából is kettő-kettő van a hálóhelyiségben.

Szerelmet hozó tárgyak Kép forrása: benjaminmoore.com

3/4 Szerelmet hozó tárgyak

Bizonyos tárgyak elhelyezésével a párkapcsolat területén kifejezetten szerelemvonzó hatást érhetsz el. Ilyen tárgy lehet például egy lovat ábrázoló szobor. Fontos, hogy az állat ne viseljen nyerget és kantárt, valamint ne húzzon szekeret.

A folyamatosan friss hajtást hozó növények, illetve a pünkösdi rózsa is növeli a párkapcsolat területének erejét. Hat csiszolt kristálygolyó felfüggesztése e területen szintén nagyon hatásos lehet.

Miután megtaláltad a párodat, ne felejtsd el eltávolítani a szerelmet hozó tárgyakat a párkapcsolat területéről. Ettől kezdve a párkapcsolatot erősítő szimbólumok használata javasolt.

4/4 Ezeknek nincs helyük a párkapcsolat területen

Ne legyen ezen a helyen szúrós, éles tárgy vagy növény. Semmiképpen ne helyezz el itt vizet ábrázoló képet, akváriumot vagy szökőkutat, mert a víz elmossa a szerelmet.

Az előző partnere(i)d fotóit se itt őrizgesd!

Ugyanez vonatkozik a hálószobádra: ott sincs helye semmi olyannak, ami az exedre emlékeztet. Szabadulj meg a régi fotóktól, levelektől, lepréselt virágoktól.

Ne tegyél a párkapcsolat területére kaktuszt, illetve szárított vagy művirágot!