4 feng shui tipp, amivel bevonzhatod a szerelmet

Balog Marianna
Írta: ,

Hiányzik az életedből a romantika, a szerelem? Az ősi kínai térrendezési módszer, a feng shui helyes alkalmazása segíthet neked többek között abban is, hogy a nagy Ő minél hamarabb rád találjon – vagy te találd meg őt. Cikkünkből megismerheted azokat a lakberendezési praktikákat, melyek segítségével megerősítheted otthonod párkapcsolatot szimbolizáló, délnyugati területét!

Rend és tisztaság Kép forrása: annixen.blogspot.hu

A feng shui egyik alaptétele a tisztaság és a rend. Ha már hosszú ideje nélkülözöd a romantikát, még akkor is érdemes egy alapos lomtalanítással egybekötött nagytakarítást végezned, ha egyébként sem szoktad elhanyagolni a házimunkát.

Ahogy a lakás más részeire, úgy a párkapcsolatot szimbolizáló területre is érvényes „a kevesebb több” elve. Semmiképpen ne zsúfold túl otthonodnak ezt a részét, hogy az energia szabadon áramolva tehesse a dolgát.

Az emlékbe eltett tárgyak között is érdemes szelektálnod, hogy legyen majd helyük az új élményekhez kapcsolódó emlékeknek.

Csak párosával Kép forrása: charlizewatches.com

Mindegy, hogy lakásod melyik helyisége esik a párkapcsolat területére, ügyelj arra, hogy a különböző tárgyak – legyen szó akár használati, akár dísztárgyakról – lehetőleg párosan legyenek elrendezve ezen a helyen. A nappali kanapéján a díszpárnák, vagy a szobanövények a polcokon mind párosával álljanak.

A gyerekszoba falán a képeket kettesével helyezd el.

A hálószobád berendezése – függetlenül attól, hogy a helyiség a lakás párkapcsolati területére esik, vagy sem – semmiképpen ne egyszemélyes legyen. A legjobb, ha duplaágyon alszol, és az éjjeliszekrényből, valamint az éjjeli lámpából is kettő-kettő van a hálóhelyiségben.