Sárga, barna, burgundi – íme, az idei ősz legtrendibb színei!

Szendrey Adrienn
Írta: , Frissítve:

Úgy érzed, itt az ideje egy kicsit felfrissíteni az otthonodat? Lakberendezési tanácsadónk segítségével megmutatjuk, melyek most a legdivatosabb színek! Ráadásként pedig ajánlunk egy szuper lehetőséget is, amivel könnyedén megvalósíthatod terveidet. (x)

Már jó ideje nem fog el jóleső elégedettség, amikor hazaérsz? Zavar az előszoba színe, és a hálószobában sem tetszik már annyira a mintás tapéta? Akkor bizony eljött az ideje egy felújításnak – szerencsére van néhány menő szezonális árnyalat a tarsolyunkban, amelyekért garantáltan odáig leszel!

1. Derítsd magad jókedvre!

A megfelelő színválasztáson nagyon sok múlik, a környezetünkben lévő színek ugyanis nagyban befolyásolják, hogyan érezzük magukat. Ha szeretnél jókedvet varázsolni a lakásod falai közé, használd előszeretettel a sárgát, amely kitűnően harmonizál az ősz színeivel, és melegséget sugároz. Válogass bátran az élénk és a halvány árnyalatok között, fesd át a nappalidat, burkoltasd újra a fürdőszobádat! Nem tudsz mellényúlni, a sárga valamennyi tónusa örömet hoz az otthonodba, és segít a negatív érzések feloldásában is!

2. Árasszon melegséget a lakásod!

Sárga, barna, burgundi – íme, az idei ősz legtrendibb színei!

Az otthon az a hely, amely nyugalmat áraszt, és fontos, hogy a küllemével is ezt sugallja. Amennyiben el szeretnéd érni ezt a hatást, használj természetes színeket és anyagokat, jól beváltak például a barna árnyalatai és a beépíthető fabútorok. Fontos azonban, hogy ne ess túlzásba, inkább kiegészítésként használd, és hangold össze más színekkel, például a sárgával, fehérrel. A kettő együtt garantáltan harmonikus hatást eredményez majd! Kísérletezhetsz azzal is, ha akár egy nagyobb falfelületet fával burkolsz be.

3. Tedd izgalmassá a hálószobád!

Sárga, barna, burgundi – íme, az idei ősz legtrendibb színei!

Kép forrása: otthonokesmegoldasok.hu

Ha szeretnéd a hálószobádat energikussá és érzékivé változtatni, használd a vörös és a bordó árnyalatait. Különösen divatos idén ősszel a burgundi. Persze, bánj vele csínján, mert bár kismértékben, kiegészítő színként pozitív érzéseket kelt, könnyen túlzásba is lehet vinni. Érdemes tehát más színekkel együtt használni, és kísérletezni a kiegészítőkkel, tapétával is. Kellemes, meleg hangulatot varázsolhatnak a hálódba a bordó és rózsaszín virágos mintái, de fontos, hogy legyen összhang a tapéta, bútorok, drapériák között!

Kedvet kaptál a lakásod átalakításához? Ha hosszú távon gondolkozol, itt egy remek lehetőség, amely a segítségedre lesz a felmerülő költségekkel kapcsolatban. Nyiss új lakásszámlát a Fundamenta Kamatbónusz Akciójával, és használd ki a megtakarításaid után járó, maximum évi 72 ezer forintos állami támogatást, ráadásul az első megtakarítási évben most extra kamatot is kaphatsz!