2018 legfrissebb lakberendezési trendjei

Zabolai Margit
Írta: ,
2018 legfrissebb lakberendezési trendjei

Kép forrása: colemanfurniture.com

Az otthonunkat nem feltétlenül alakítjuk át minden egyes szezonban, de sokszor akár néhány kiegészítővel, jelzésértékűen is jelezhetjük, hogy követjük a trendeket. Persze még erre sincs szükség ahhoz, hogy egyszerűen csak élvezzük a szebbnél szebb lakberendezési fotókat – de lássuk, mi lesz az, amivel 2018-ban biztosan sokat találkozunk majd a lakberes fotókon!

Festett vászon Kép forrása: apartmenttherapy.com

Óriási, buja virágminták és kellemes, gazdag textúrák a bútorokon, tapétaként a falon és szőnyegként a padlón – vannak top lakberendezők, akik azt jósolják, a romantikus country stílus egy elegáns csavarral és némi sikkel karöltve, amolyan country glam-ként fog berobbanni a lakberendezési trendekbe.

Egy biztos: mi nem láttuk jönni, de most, hogy a képeken nézzük, úgy véljük, meg tudnánk szeretni.

Talán csak arra kell figyelni, hogy elég tér jusson a mintáknak, mert egy kis helyiséget könnyen összenyomhatnak.

Nagy visszatérők a színek között Kép forrása: wyldstallyons.com

A sokáig mellőzött, aztán tavaly visszatért zöld mellett a lakberendezők szerint lesz még egy árnyalat, amit ismét felfedezünk, ez pedig a sárga.

Akinek most összeszaladt a szemöldöke, mert a sok konyhából még mindig kirobbanthatatlan napsárgára gondol, azt gyorsan megnyugtatjuk: nem ez, sőt nem is a ’70-es években népszerű árnyalat tér vissza, sokkal inkább egy barnás, földes, okkeres sárgára kell gondolni, ami egyszerre hoz majd játékosságot és megnyugtató, természetes hatást az életterünkbe.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!