2017 legtrendibb színei a lakásdekorálásban – Mutatjuk, hogy használd őket!

Bodnár Alexa
Írta: ,

A 2017-es szezonban a lakásdekorálás színei is megváltoznak: sötét tónusú, mégis élénk zöldek és kékek, ködöt idéző szürkék és púderrózsaszín falak köszönnek vissza idén a legtrendibb lakásokból. Ha te is kacérkodsz a gondolattal, hogy ezeket a színeket használd otthon, mutatunk neked néhány inspiráló ötletet, hogyan is érdemes nekifognod.

Halvány ciánkék és mustár Kép forrása: cereshome-decor.xyz

Egy halvány ciános árnyalatú fal nagyon sikkes lesz az idén a nappaliban: mivel a szín elég erőteljes ahhoz, hogy összenyomja a szobát, ha az egészet ezzel fested, inkább azt javasoljuk, hogy csak néhány falon használd, és a plafon mindenképpen maradjon fehér.

Ha igazán trendi hatást szeretnél, kombináld mustárszínű kiegészítőkkel és bútorokkal, amelyek a kontraszt miatt jól kiemelik ezt a színt.

Igazi szerelem a lakásdizájnereknél az idén a méregzöld: ez a szín annyira erőteljes, hogy rájöttek, felesleges más színekkel kombinálni, legyen ilyen a fal, az ajtó és a bútorok is.

Ehhez a luxusszínhez nem is illik más, csak néhány arany kiegészítő, vagy aranyozott részlet a bútorokon, és természetesen a minimalista stílus.

Mi imádjuk!