10 modern DIY a lakásodba, amit te is könnyen elkészíthetsz

Stumpf Bea
Írta: ,
10 modern DIY a lakásodba, amit te is könnyen elkészíthetsz

Minden lakás a személyes tárgyaktól lesz igazán egyedi, így a legjobb, ha saját kezűleg is készítesz egy-két dekorációs elemet vagy akár néhány kisebb bútort a lakásodba. Manapság már nagyon egyszerű képes-videós útmutatókat is találhatsz az ilyen ötletekhez, így már csak egy kis időt kell rászánnod, hogy még különlegesebb legyen a lakásod!

Nem kell drága képeket vásárolnod a lakásodba, sokkal személyesebb, ha a saját képeidet teszed ki a falra. Persze sajnos nem mindenki van megáldva szuper kézügyességgel, de erre most nem is igazán lesz szükség.

Vegyél egy vásznat, keresztbe és átlósan ragasztasz rá néhány ragasztócsíkot, majd egyszerűen csak kezdj el színezni vagy festeni

Amikor kész vagy, csak vedd le a ragasztókat, és egy szupermodern képet fogsz kapni.

A teljes útmutatót ITT találod.

Kedves üzenetek Kép forrása: ispydiy.com

Az előszobába vagy akár a nappalid egyik falára nagyon kreatív és egyszerűen kivitelezhető megoldás, ha egy kedves üzenettel dobod fel a teret.

Jó lehet a hello, a smile, a love vagy bármilyen olyan rövid szó, ami inspirál, feldob vagy tetszik.

Ha választottál, hajtogasd ki egy neonhuzalból, ami még a sötétben is világít, ha szeretnéd. Nem kell sok hozzávaló, az elkészítése pedig nagyon egyszerű (a lépésekért katt IDE).

Tipp: Ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy a feliratod világítson, akkor akár egy vastagabb fonalból vagy kötélből is megoldhatod a dekorációt!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba