10 csodaszép hálószoba fekete fallal

Szőke Angéla
Írta: , Frissítve:
10 csodaszép hálószoba fekete fallal

Egy sötét fal remek választás a hálószobába, amit könnyen kuckóssá és megnyugtatóvá varázsol, a fekete színt mégis kevesen választják. Sokan félnek ettől a merész árnyalattól, pedig modern, elegáns és minden enteriőrbe csodásan illik. A helység összes falát is feketére pingálhatjuk, azzal is mély, nyugodt hangulatot érünk el, de azzal számolni kell, hogy optikailag kisebbé teheti a szobát.

Ha egyetlen falrészt festünk sötétre, a hálószobában az a fal legyen hangsúlyos, amelyen az ágyvég fekszik. A fekete fal minden helyiségben megállja a helyét: a skandináv stílust feldobja, az indusztriálist elegánssá, a bohót komolyabbá teszi. A fekete falat elérhetjük festéssel, tapétával, vagy kő és fa bevonattal is, ami egy kis izgalmat visz a textúrába.

Egy fekete falú hálószoba is lehet finom és nőies, hiszen a pink és fekete ellentétes árnyalata remekül rímel egymásra.

A rózsaszín így nem lesz túl cukormázas, a fekete pedig nem túl markáns.

 

Az ipari megjelenést képviseli a téglafal, a természetességet pedig a fa padló és a szövött, natúr szőnyeg, amit a fekete szépen egészít ki finom eleganciával.

 

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!