7 terasz berendezési trükk, a hívogató lounge életérzésért

Zabolai Margit
Írta: ,

Nincs is jobb érzés, mint élvezni a szabad levegőt és a napsütést a saját kis birtokod kényelmében! Egy terasz igazi kincs lehet, főleg, ha úgy rendezed be, hogy tényleg felüdülés legyen ott időt tölteni. Mutatunk néhány ötletadó példát, hogy minden reggelt a teraszon indíts, és alig várd, hogy ott fejezd be a napodat.

Ha a teraszodon is úgy szeretnéd érezni magadat, mintha nem egy lépésre a nappalidtól, hanem egy erdei tisztáson élveznéd a napsütést, akkor használj természetes anyagokat, rattant, nádat, agyagot, és persze sok-sok-sok növényt!

A virágokból természetesen tehetsz balkonládába, de legyen belőlük a földön, a mennyezetre lógatva és állványon tartva is.

A legjobb, ha képzeletben vízszintesen három szintre osztod a teret, és gondoskodsz róla, hogy mindegyik szinten legyenek növények, így érheted el a legbujább, virágzó hatást.

Van, aki szereti behozni a természetet a teraszra, más a lakás belső terének meghittségét vinné ki oda.

Néhány könnyű függönnyel a teraszod szinte a nappalid meghosszabbítása lehet, és míg ezek a függönyök adnak némi árnyat, átengedik a levegőt és a kíváncsi tekinteteket is kizárják, így meghitt, bensőséges hangulatot teremtenek a teraszon, ami így tökéletes helyszín lesz akár a családi vacsorához is.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!