Rugalmas, modern és elegáns – Ezért vágyunk mobil télikertre

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sokan vágyakoznak a különféle méretű és berendezésű télikertekre, ám csak keveseknek adatik meg, hogy otthonukban is élvezhessék ennek a különleges helyiségnek a hangulatát. Pedig nem kell, hogy ez a luxusnak ható megoldás álom maradjon!

A télikertek királynője Kép forrása: CORSO Télikért

Milyenek is az imádnivaló télikertek, amik télen és nyáron egyaránt beváltják a hozzájuk fűzött reményeket?

Nos, a klasszikusok közül az egyik legismertebb télikerttípus az angol, amely a viktoriánus kort idézi díszített szegélyeivel, részletgazdag felületével és többnyire gótikus jegyeivel.

Az eredetileg Belgiumból, illetve Németországból származó másik típus ennél letisztultabb és modernebb, valamint inkább szögletes formákat mutat. 

Mindkettő télikerttípus lépést tart a technológia fejlődésével, és a tervezők, mérnökök garantáltan olyanra alakítják, amilyet te megálmodtál.

De a kínálatban akad egy jóval korszerűbb és egyszerűbb megoldás is, ami a rendelkezésedre áll: ez nem más, mint a mobil télikert.

 

Mire jó a télikert? Kép forrása: CORSO Télikért

Akár klasszikus, akár mobil, a télikert számtalan pluszt hozhat az életedbe.

Sok emberhez hasonlóan bizonyára te is szeretnéd a hideg hónapokba átmenteni az utolsó meleg napsugarakat, esetleg szívesen bámészkodnál a meleg fotelodban ücsörögve úgy, hogy gyakorlatilag hó vesz körül és úgy érezheted, a szabadban pihensz.

Ezek a télikert extrái, amik a lelkednek segítenek, és tökéletesen ellazítanak.

De anyagi előnyei és praktikumai is akadnak a télikerteknek, hiszen értelemszerűen növelik az ingatlanod értékét, ráadásul pontosan olyan plusz szobaként használhatod őket, amilyenre szükséged van.

A télikert lehet nappali, étkező, dolgozószoba, vagy egyszerű vendégfogadó – garantáltan sikere lesz.