Dobd fel a kerted ezzel az 5 pénztárcabarát DIY tippel!

Szőke Angéla
Írta: ,
Dobd fel a kerted ezzel az 5 pénztárcabarát DIY tippel!

Kép forrása: pinterest.com

Egy igazán jól felszerelt kert tele van hasznos, kényelmes vízálló bútorral és természetesen mutatós dekorációval, ami a hangulatot biztosítja. Utóbbiakat viszont nem feltétlenül kell drágán beszereznünk az áruházak polcairól, hanem minimális ráfordítással mi magunk is elkészíthetjük őket. A kert akkor a legkényelmesebb, ha úgy tűnik, mintha a belső terek meghosszabbítása lenne. Az alábbi tippekkel nemcsak feldobhatod és otthonossá teheted a kerted, hanem a saját stílusod és személyiséged is kreatívan megjelenítheted benne.

1. Személyes üzenet

Egy saját kézzel készített személyes üzenet mindig melegséget visz a térbe. Manapság méltán népszerűek a mutatós dekor feliratok, de nem feltétlenül kell arra hagyatkoznunk, amiket a boltok polcain találunk.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az „otthon” felirat már kicsit elcsépelt, nyugodtan válassz egy olyan mondatot, vagy kifejezést, ami neked, vagy a családodnak sokat jelent, de ha nincs ötleted, egy „Isten hozott” is kedves üzenetet hordoz. Festheted deszkára, táblafestékkel bevont táblára vagy akár textilvászonra, mindenhogy jól mutat.

2. Mécses-csillár

Szinte minden pincében lapul egy régi csillár, ami még a nagyi mennyezetét díszítette. A verandán egy ilyen darab új életre kelhet és méltó helyre kerülhet, sőt, akár egy fa ágára is felakaszthatod a kertben. Azzal sem kell bajlódnod, hogy odavezesd az áramot, hiszen elég pár mécsest az égők helyére tenned.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha félsz a nyílt láng használatától, akkor szerezz be LED mécseseket vagy LED gyertyákat, melyek közül már olyan változat is kapható, aminek fénye élethűen pislákol, így igazán meghitt hangulatot teremt és szinte megszólalásig igazinak tűnik.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!