5+1 ötlet az erkélyre, ami a nyaralás hangulatát idézi elő

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,
5+1 ötlet az erkélyre, ami a nyaralás hangulatát idézi elő

Kép forrása: interiorbit.net

Nem is lehet a napot jobban kezdeni annál, mint hogy a forrón gőzölgő kávénkat az erkélyen kortyolgatjuk el. Amikor még csak kezd beindulni a város zaja és ezt a magasból, csendesen kémleljük. Egy fárasztó nyári este pedig igazi felüdülést jelenthet gyertyafényben üldögélni egy pohár vörös borral kezünkben. Hogy az erkélyed tényleg a kikapcsolódásról szóljon, és igazi feltöltődést jelentsen az otthonod, csinosítsd ki egy kicsit. Ehhez adunk most tippeket.

Függöny Kép forrása: elledecoration.se

Nem csak az árnyékolásban és a térelválasztásban lesz segítségedre egy pár mutatós függöny, hanem a hangulatot is egyből feldobja az addig unalmas erkélyeden.

Válassz valamilyen kültéri textilt, hogy az időjárás viszontagságai ne kezdjék ki a meseszép teraszodat és nincs más hátra, mint élvezni a szélben lágyan ringatózó függönyeid látványát.

 

Kuckó Kép forrása: archzine.fr

Ahhoz, hogy tényleg elbújhass a világ zaja elől és felölődést jelentsen az otthonod, kihagyhatatlan egy kis sarok a teraszon, ahová be tud kuckózni.

Ha van egy kis félretett pénzed vásárolj egy pihe puha kerti fotelt vagy egy plafonra függeszthető hintát erre a célra, de ha most nem engedheted meg magadnak, akkor se búsulj.

A jó öreg raklap ilyenkor is a segítségedre lesz. Már csak pár színes párna, egy baldachin és csak Téged vár a pihenőhelyed.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv