9 meseszép kerti dekoráció, amit te is könnyen megvalósíthatsz

Szendrey Adrienn
Írta: ,
9 meseszép kerti dekoráció, amit te is könnyen megvalósíthatsz

A tavasz közeledtével máris azon töröd a fejed, hogyan tehetnéd igazán esztétikussá és otthonossá a kertet? Most adunk neked néhány tippet, amelyek segítségével minimális pénzbeli és energiabefektetéssel a legtöbbet hozhatod ki a kültéri pihenésből – az egész család legnagyobb örömére!

Tetris a falon

Hát persze, hogy ismered a jó öreg Tetris játékot, és a kép címének láttán kedved is támadt hozzá! Amennyiben szereted a vidám dekorációt, neked találták ki az erre hajazó polcot. Kül- és beltéren egyaránt bevetheted, sőt: akár te magad is elkészítheted.

A legtöbben festett gipszformákkal oldják meg a dolgot, de természetesen készen is megvásárolhatod. Különösen jól mutatnak rajta a kisebb virágok, illetve egyszínű bútorokkal kombinálva látványos stíluselegyet alkot.

Virágos üdvözlet

Az ajtódísz kitűnő módja annak, hogy esztétikus látvánnyal köszöntsd a hozzád érkezőket. Saját kert esetén azonban lehetőséged nyílik arra is, hogy már a kapun belépve üdvözöld őket valami szemet gyönyörködtetővel.

A képen látható kompozícióhoz nem kellett más, csupán két rekesz, némi festék, egy régi locsolókanna, egy szalag és két növény – a szív alakú „Willkommen”, azaz „Üdvözlet” felirat már tényleg csak hab a tortán. Ezt a feladatot sziklakerttől kezdve gyakorlatilag bármilyen összeállítás elláthatja.

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell