Kedvező az áruk és nagyon ötletesek - látványos raklap bútorok kertbe, balkonra

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Kedvező az áruk és nagyon ötletesek - látványos raklap bútorok kertbe, balkonra

A raklapok csodálatos alternatívákat kínálnak számotokra akkor, ha szeretnétek viszonylag kedvező, mégis sokoldalúan kombinálható kerti bútort az otthonotokba. A nagyobb lakberendezési, otthonépítési szakáruházak már kínálnak csiszolt, festett raklapokat erre a célra, sőt, kifejezetten raklap méretű ülőpárnákat is beszerezhettek. Persze, ezek a félkész megoldások már drágábbak, mintha mindent a nulláról kezdenétek, de jó hír, hogy legalább nem kell mindent magatoknak csinálnotok. De milyen lehetőségek kínálkoznak, ha ti is raklapbútorban gondolkoztok?

A raklap bútoroknak egyik nagy előnyük, hogy nagyon biztos tartást biztosítanak, így a különféle párnák nem fognak csúszkálni rajtuk és nem is süppednek be túlságosan akkor, ha rájuk ültök.

Ugyanakkor nem kell, hogy feltétlenül látszódjon, miből is áll az adott bútor, akár el is rejthetitek a raklapokat.

Ez jó megoldás akkor, ha a színezéssel, csiszolással nem akartok túl sokat bajlódni, vagy éppen nem sikerült hibátlan raklapokat beszereznetek.

Elegendő tehát, ha jó alaposan kipárnázzátok a raklapokat, majd egy pléddel lefeditek – ez utóbbinak a sarkait tűrjétek be a raklap alá, így huzatot sem kell vásárolnotok, vagy méretre szabnotok.

Mivel a raklapbútorok ennyire trendinek és dekoratívnak számítanak, semmi szükség arra, hogy elrejtsétek őket.

Jó példa erre ez a végtelenül egyszerű megoldás is, amihez sem kézügyességre, sem mérnöki érzékre nincs szükségetek, csupán egy kis esztétikai érzékre kell szert tennetek.

Ennél a bútornál két egymásra helyezett (és valószínűleg rögzített) raklap biztosítja a bútor alapját – erre kerültek a méretre szabott, készen is beszerezhető ülőpárnák.

A dekorációról és a további kényelemről a díszpárnák, plédek gondoskodnak.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba