5+1 látványos, nem épített kerti tűzhely

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5+1 látványos, nem épített kerti tűzhely

Kép forrása: macinak/depositphotos.com

Ha profi grillező vagy, esetleg csak imádod a lobogó tűz látványát, hozzám hasonlóan bizonyára te is alig vártad, hogy végre beindulhasson az idei szezon. Amikor elkészült az udvarunk, az egyik első dolog, amit beszereztünk, egy grillsütő volt, mert nem szerettünk volna épített kemencét a kertünkbe. Ekkor sok alternatív grillezőt, mozgatható tűzhelyet átnéztünk, és persze meg is találtunk a kedvenceinket. Ha te is még vásárlás előtt állsz, érdemes megismerkedned ezekkel a látványos, kerti tűzhelyekkel!

Kamado grill Kép forrása: konyhatizezercikk.hu

A Kamado grill nem nyújt hétköznapi látványt sőt, a kerti díszek, kaspók között akár is észrevétlenül megbújhat ez a különleges formájú és funkciójú, miniatűr kemence.

Az egyedi megjelenésű, kerámiából és fémből készült grillező páratlan íz-élményt nyújthat számotokra, ugyanis több ezer éves hagyományokra tekint vissza az elődje.

A gyártók szerint csodás választás a kültéri, faszenes sütéshez és nem csak a férfiak fogják imádni, ugyanis a Kamado grill öntisztító: megfelelő hőfokra állítva leéget magáról minden ételmaradékot.

Faszenes grill Kép forrása: electronic-star.hu

A faszenes grill az egyik legnépszerűbb mozgatható, kerti grillező – nem véletlenül!

Kellően nagy felületet biztosít a sütögetéshez, a praktikus kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy a lehető legnagyobb kényelemben élvezzétek a szabadtéri időt.

A faszenes grilleknek csupán egyik oldaluk fix, a másik felükön kerék található, így könnyedén odébb guríthatóak.

A grillrészek alatt (és gyakran mellette) is találhatóak tárolók, előkészítő felületek, így nem szükséges közvetlenül az asztal mellé tennetek őket ahhoz, hogy elkészítsétek az ebédet.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv