7 ötlet, amit ki kell próbálnod, ha kerti partit szervezel

Zabolai Margit
Írta: ,
7 ötlet, amit ki kell próbálnod, ha kerti partit szervezel

Tombol a nyár, és itt a kerti partik ideje. Ha a baráti társaság és a jó idő adott, akkor más már nem is kell, hogy tökéletes legyen a buli, de a hangulatot persze mindig lehet tovább fokozni. Mindig van azonban valami, amivel még jobban lehet fokozni a parti hangulatot. Ha az alábbi trükköket beveted, nem csak te fogod jobban érezni magadat,de a barátaid is azt gondolják majd, te vagy minden idők legjobb házigazdája.

Készítsd el a saját italodat!

A jégbe hűtött vodka a nyári bulik népszerű alkoholos itala, és elsősorban az Egyesült Államokban van nagy hagyománya annak, hogy a fiatalok valamilyen ízesítéssel teszik kellemesebbé az egyébként erős alkoholos italt. 

A trükköt érdemes ellesni tőlük: töltsd a vodkát kisebb üvegekbe, és mindegyikbe tegyél különböző ízesítésű cukorkát. Nagyon alaposan rázd fel az üvegeket, majd egy éjszakára hagyd ülepedni. 
 
Másnap az ízesített, színes italt egy gézlapon keresztül szűrd le, majd tedd őket a fagyasztóba, és átlátszó üvegben szervírozd. Vigyázz, az íz talán így nem olyan erős, de a vodka az marad, felelősséggel fogyasszátok!
Főzz be!

A koktélokat előre elkészítheted és hidegen tarthatod, ha kis, mutatós befőttesüvegbe öntöd őket, majd lezárod a tetejüket, és jégre teszed őket. 

Így bárki, bármikor kikaphat egyet, ha pedig még nem fejezte be az italt, visszazárhatja a tetejét, így sem a bogarak nem repülnek bele, se kiborulni nem fog. Az üvegekbe persze limonádé vagy más üdítő is kerülhet.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv