5+1 izgalmas kerti játék a gyereknek, amit együtt barkácsolhattok össze

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

Végre beköszöntött a jó idő, így nem kell tovább várni, hogy a gyerekek a kertben játszhassanak. Hogy ne valami veszélyes időtöltést találjanak maguknak a szabadnak, készíts Nekik egyedi kerti játékokat! Ehhez adunk most pár tippet. Barkácsoljatok együtt, úgy még feledhetetlenebb lesz az élmény!

Sütés-főzés Kép forrása: amazon.com

A konyhában mindig jó mulatság kotyvasztani valamit. Csak ennek anya nem mindig örül. De végre eljött az idő, hogy a gyerekek kedvükre alkossanak és még a rendetlenség miatt sem kell aggódni.

Alakíts át egy régen megunt komódot mini-konyhává, vagy készítsd el ugyanezt raklapok segítségével. Bízd a kicsire a színválasztást, hogy sajátjának érezze.

Kövekre festhettek gyümölcsöket-zöldségeket, így már a „főznivalón” sem kell törni a fejeteket. Még pár régi edény, pohár és teljes lesz a kis konyha.

 

Ugróiskola Kép forrása: something2offer.com

Anno a suli udvarára rajzoltuk fel az ugróiskolát, de miért ne lehetne a kertünk dísze is egyben? Nagyobb csempedarabokat fessetek le színesre és rajzoljátok rá a számokat!

Ebbe a gyerekek is nyugodtan segíthetnek. Pakoljátok sorban egy árnyékosabb helyre a köveket, hiszen jól lehet az egész napot ugrálással fogjátok tölteni.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba