Kerti dekorációk, amiket bárki egyszerűen elkészíthet

Fehér Dia
Írta: ,
Kerti dekorációk, amiket bárki egyszerűen elkészíthet

Kép forrása: pinterest.com

A kertészkedés remek program, hiszen feltölt, kikapcsol, a szabad levegőn lehetsz, lebarnulsz és persze csodaszép lesz a végeredmény. A kertet viszont úgy is feldobhatod, ha nem vásárolsz, hanem magad készítesz dekorációkat - ilyenjük biztos, hogy nem lesz másoknak, ráadásul a saját stílusodhoz és a kiskert hangulatához igazíthatsz mindent. Ha van otthon néhány régi eszközöd, amik virágtartóként is funkcionálhatnak, vedd elő a kreativitásod és használd fel őket! Íme néhány ötlet, amit egyszerűen, akár a gyerekekkel is elkészíthetsz és feldobják a kertet!

Ehhez nincs másra szükséged, mint egy régi locsolókannára (minél jobban meglátszik a kora, annál jobb), és egy kültéri LED fényfüzérre.

A dolgod csak annyi, hogy a fényfüzért betedd a kannába, aztán húzgáld ki az égőket a kanna lyukacsain keresztül.

A legjobb, ha olyan füzért választasz, amin lelógó részek is vannak, ezzel egyszerűbb dolgod lesz. A kapcsolót rejtsd bele a kannába és már kész is vagy. Ha gondolod, valamivel fedd le a kanna nyílását, hogy ne érje víz, és akár több fényfüzért is beletehetsz.

Ha van egy kampós rudad, amire fel tudod akasztani, még látványosabb lesz a végeredmény!

Ezt a cuki díszt akár a gyerekekkel is elkészítheted!

Válogass össze lapos, hosszúkás és dundi kavicsokat, ezeket pedig fesd le zöldre.

Utána jöhet a díszítés: néhány csíkkal, pöttyel élethű kaktuszokat készíthetsz, amik szerencsére nem szúrnak. Kisebb kavicsokból pedig virágot is készíthetsz a kaktuszokra.

Akár egyesével, apró cserébe is beteheted őket - a virágföldről ne feledkezz meg -, de az is jól mutat, ha egy nagyobb kaspóba rendezed el a biztonságos kaktuszokat.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv