Hangulatos kerti buli olcsón - Ezzel az 5 trükkel megszervezheted

Szőke Angéla
Írta: ,
Hangulatos kerti buli olcsón - Ezzel az 5 trükkel megszervezheted

Ha valaki kerti partira hivatalos, többnyire az odaégetett grillhús és a lehangoló, eldobható papírtányérok jutnak eszébe először, pedig ennek nem kell feltétlenül így lennie. Pár kis trükkel és odafigyeléssel már igazán stílusos összejövetelt rendezhetünk és mindezt anélkül, hogy otthagytuk volna a gatyánkat egy lakberendezési áruházban. Tedd felejthetetlenné a kerti bulid ezzel az öt egyszerű, mégis hatásos tippel!

1. Mintás textilek minden mennyiségben

Sokszor hallani, hogy a kert akkor válik igazán otthonossá, ha hangulatában követi a belső tereket, ezáltal szinte a ház vagy a lakás meghosszabbításává válik. Ez így is van, és ezt a hatást legkönnyebben textilek használatával érhetjük el.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Vigyünk ki bátran és terítsünk le egy szőnyeget, illetve tegyünk az ülő felületekre díszpárnákat és takarókat, utóbbiak jól jönnek majd, ha kezd hűvös lenni az este. És nem, nem kell feltétlenül egyforma színűnek vagy stílusúnak lenniük, sőt: minél többféle a szín és a minta a textileken, annál vidámabb hangulatot keltünk a bohókás eklektikával.

2. Virágom, virágom

Nincs ünnepi vacsora megfelelő virág dekoráció nélkül és ehhez nem kell a legközelebbi virágoshoz rohannunk méregdrága virágkölteményekért. Bővel elég, ha mi magunk összeügyeskedünk egy kis kreativitást az asztalra.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A legegyszerűbb, ha pár lapos tálkába vizet teszünk és szirmot, virágfejeket és mécseseket úsztatunk, hiszen már ez is emeli az alkalom fényét. Ha van pár vázánk, vagy üres borosüvegünk, tegyünk párat az asztalra és helyezzünk bele egy-egy szál levelet, virágot. Ha egyszínű, vagy egyféle virággal dolgozunk, nem tudunk hibázni, a végeredmény menthetetlenül elegáns lesz.

3. Hasznos büfé asztal

Ha félő, hogy a vendégek és az ételek nem férnek el kényelmesen az étkező asztalnál, vigyünk ki egy plusz asztalt és tálaljuk ott a finomságokat. Itt szépen megfér majd együtt a salátás tál, a húsok, a köret és az italok.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Készíts különböző ízesítésű limonádékat és tálald kancsóban, egy kis jéggel és mentával. A vendégek hálásak lesznek, ha nem kell egymás feje fölött adogatniuk a krumplisalátát és kisebb eséllyel borogatják majd fel az italaikat is. A büfé asztal mellett kedélyesen beszélgethetnek is egymással.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!