Hangulatos kerti fények és apró részletek - így dekorálj a meleg hónapokra!

Stumpf Bea
Írta: ,

Nyáron a legjobb a szabadban, legyen szó egy kis napozásról, kerti sütögetésről vagy csak egy délutáni sziesztáról. Ha van kertetek vagy nyaralótok, amire ráférne még egy kis extra hangulat, akkor ne izgulj, csupán egy kis kreativitásra lesz szükséged és persze egy kis inspirációra. Szerencsére ezt nálunk megtalálod. Lapozz tovább!

Létrát fel! Kép forrása: idlights.com

Ha csak egy kisebb teraszod van vagy a kert fedett részét szeretnéd egy kis fénnyel feldobni, akkor érdemes megfontolni ezt a létrás megoldást.

Elég, ha beszerzel egy régi létrát, amit a plafonra rögzítesz, arra pedig jöhet egy egyszerű fényfüzér vagy különböző szuper lámpások is.

Tipp: Ha nem tudsz áramot vezetni a plafonhoz, akkor használj elemes kültéri fényfüzért vagy gyertyás lámpásokat.

Erdei idill Kép forrása: idlights.com

Ha az előző ötletet visszük tovább, akkor szuper megoldás lehet lámpásokat, fényfüzéreket vagy saját kezűleg készített lampionokat függeszteni egy kerti fára.

A fa alá bekerülhet egy asztal, néhány szék és máris megvan a tökéletes helyszín az esti beszélgetésekhez, iszogatáshoz és sütögetéshez.

Tipp: Ha úgy döntesz, hogy saját kezűleg készítesz lámpásokat, akkor használj befőttes üvegeket és különböző színű boros üvegeket!