Lépj be a félelem udvarába! 7+1 halloweeni kerti dekoráció

Kató Iringó
Írta: ,
Lépj be a félelem udvarába! 7+1 halloweeni kerti dekoráció

Napjainkban számtalan áruház és webshop kínálatában megtalálhatóak a különböző halloweeni dekorációk, melyekkel nemcsak lakásunkat tehetjük hangulatossá, hanem akár a kertünket is. Ezek a dekorelemek általában nagyon mutatósak, ugyanakkor legtöbbször nem túl pénztárcakímélőek. Abban az esetben, ha a halloweeni kerti dekorációra nem szeretnél túl sok pénzt áldozni, mutatunk 7+1 könnyű, költséghatékony tippet!

Tökös díszítés kicsit másképp

Nem kezdhetjük mással a felsorolásunkat, mint a feltűnő, narancssárga színű, kerekded kedvenceinkkel, a halloweeni dísztökökkel.

Nem feltétlenül szükséges pepecselned a tökfaragással, ha nincs hozzá kedved  bőven elég, ha pár tökre alkoholos filccel különböző félelmetes arcokat rajzolsz, és elhelyezed őket a kert jól látható pontjain. Vagy egymás mellé is teheted az ijesztő tökfejeket – ezzel lehet egy saját veszedelmes gengszter bandád!

Irtóztató állatok mindenhol Kép forrása: hgtv.com

Fekete kartonpapírra rajzolj irtóztató denevér, félelmetes pók és ijesztő egér alakokat, majd vágd körbe őket.

Szórd szét őket a kert jól látható pontjain: tegyél belőle a fák ágai közé, aggass belőlük a bokrok tetejére, a virágok közé, ragassz párat a cserepeidre, kerti bútorokra és akár a garázs oldalára is.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!