Dekorálj fénnyel! – Meseszép világító fénydekorációk nyárestékre

Bodnár Alexa
Írta: ,
Dekorálj fénnyel! – Meseszép világító fénydekorációk nyárestékre

Kevés jobb programot tudunk annál a nyárestékre, mint amikor a család, a barátok összegyűlnek, vagy csak a pároddal kettesben romantikáztok kint a szabadban. Borozgatás, vacsorázás, beszélgetés – szuper időtöltések a ház falain kívül. Éppen ezekhez a programokhoz jön tökéletesen egy-egy csodaszép lámpás, vagy fénydekoráció. Hoztunk neked néhányat ezek közül, hogy ihletet tudj meríteni a saját DIY projektedhez!

Ha már megvolt az idei nyaralás, és éppen egy tengerparton jártál, ahol begyűjtöttél néhány kagylót és csigaházat, szuper nyári lámpást készíthetsz a segítségükkel.

Vegyél egy befőttes üveget, és töltsd meg a kagylókkal úgy, hogy vezess bele egy fényfüzért is.

Ha sok kagylód van, készíts több lámpást is, amit szépen ki tudsz tenni az erkélyre, az asztalra vagy akár a kertbe, a virágok közé.

Ha van egy nagyobb fa a kertedben, amely alá tudsz tenni egy asztalt is székekkel vagy padokkal, akkor jobb helyet nem is találhatnál a fénydekorációhoz.

Ehhez csupán néhány fényfüzérre lesz szükséged, amelyek közül egy-két darabot a fa törzse köré kell csavarnod, míg párat egy nagyobb ágon átvetve belógatnod az asztal fölé, mint világítást.

Hívd át a barátaidat, és szervezzetek vacsorapartyt ezen a szuper helyszínen.