Ezek kerüljenek a tűzhely köré, hogy igazán hangulatos legyen a kinti sütögetés

Stumpf Bea
Írta: ,

Amikor a nyarat emlegeted és a legszebb emlékeidre gondolsz vissza, biztosan neked is jó néhány olyan tűz körül töltött este beugrik, amit sosem fogsz elfelejteni. Egy jó hangulatú bográcsozás, ami egy délutáni főzőcskézésből spontán bulivá alakult át, egy gitáros szalonnasütés vagy a legjobb beszélgetések a tűz körül. Lehet, hogy egy régi ösztön bújik elő belőlünk ilyenkor, de bármi is legyen az, egyszerűen imádunk a tűz körül lenni. Lássuk, hogyan teheted még tökéletesebbé!

Legyen egy helye Kép forrása: bestofdiyideas.com

Sokan amikor kertrendezésről vagy a kert dekorálásáról van szó, megfeledkeznek a megfelelő tűzrakóhely kialakításáról.

Nem árt már a legelején kitalálni, hogy hol lesz a legjobb helye az esti bográcsozásoknak és szalonnasütéseknek, és ehhez igazítani a többi berendezést és dekort.

Tipp: A legjobb, ha kellő távolságra van a háztól, szélvédett helyen van és jól körbejárható!

Bár hangulat Kép forrása: bestofdiyideas.com

Ha általában nálatok gyűlik össze egy nagyobb társaság és jó lenne, ha nem kellene mindig beszaladni a konyhába, ha elfelejtettek kivinni valamit, akkor a legjobb megoldás, ha a tűzrakó hely mellé egy minibárt is kialakítotok.

Nem kell túlságosan nagy dologra gondolni, saját kezűleg is összedobhattok egy pultot és néhány praktikus bútort.

A tüzet érdemes jól elkülöníteni és akár saját kezűleg egy 20-30 centiméteres kőfalat építeni neki, hiszen így nem csak tisztább lesz a sütés-főzés, de biztonságosabb is!