Dobd fel a kertet is! 5 őszi dekorációs tipp

Kató Iringó
Írta: ,

A dekorációk szerelmeseinek valószínűleg az ősz a kedvenc évszaka, hiszen ez a csodás időszak megannyi lehetőséget rejt magában. Persze nemcsak belső tereinket csinosítgathatjuk szép őszi dekorációkkal, de kertünk hangulatát is feldobhatjuk egy-két aranyos ötlettel. Ehhez hoztunk nektek 5 tippet!

Újrahasznosítva Kép forrása: thewhoot.com

Ha kallódik a padláson vagy a pincében valamilyen ősrégi tárgy, amivel eddig senki se tudott mit kezdeni, akkor gondold át, hogy esetleg jó lehet-e kerti dekorációnak. Például egy régi bicikli, egy ezer éves talicska vagy létra, egy picit lyukas lavor, egy rég elfeledett gumiabroncs vagy egy foghíjas, öreg kosár kiváló dekorációs alapanyag lehet. Aggass rájuk olyan őszre jellemző elemeket, mint a tök, a toboz, a levelek vagy akár a különböző figurák (törpék, mókusok, sündisznók, stb.), és máris kész az egyedülálló kerti dekoráció! Sőt, ha van egy régi teáskannád és pár kopott evőeszközöd, akkor készíthetsz belőlük egy varázslatos szélcsengőt: az evőeszközökre köss egy kis spárgadarabot és pillanatragasztóval ragaszd fel őket egyesével a kanna aljára. Ezután már csak a helyét kell megtalálni. Előre szólunk: mindenki irigyelni fogja az őszi szélben mókásan csilingelő hangszered!

Kerti kuckó Kép forrása: tumblr, emilialua1

Ha esetleg nincs a kezed ügyében az előzőekhez hasonló különleges tárgy, akkor sincs gond, mert akár egy viseltes szék is megteszi: dobj rá egy takarót vagy egy párnát, húzz mellé egy farönköt, arra tegyél egy kis lámpást, egy kis tálkában pár szem magot, és végezetül egy bögre forró teát.

Ebből a kis hangulatos kuckóból szemlélheted majd a csodás kertet, például egy napos vasárnap délutánon.

:)