8 bájos kertszépítő tipp – Irigylésre méltó végeredménnyel

Sándor Alexandra
Írta: ,
8 bájos kertszépítő tipp – Irigylésre méltó végeredménnyel
Idén minden eddiginél jobban szeretnél gyönyörködni a kertedben? Legyen szó akár csöppnyi udvarról, akár méretes telekről, a következő ötletek segítségével sokat javíthatsz az összhatáson!
Szökőkút
Elmúlt az az idő, amikor a kerti szökőkút a tehetősebbek privilégiuma volt.
 
Megannyi szerény és látványos változat közül választhatsz, csak ki kell szemelned az ízlésednek és a pénztárcádnak leginkább megfelelő darabot.
 
Legyen szó barokkos vagy letisztult formákról, a lényeg, hogy neked és a családodnak tetsszen a nyugtatóan csobogó dísz!
Kerti pavilon
Ugye, te is nagyot sóhajtasz, amikor egy film szereplői csodálatos kerti pavilonban diskurálnak? Egy ötletesen kialakított építmény a kert dísze lehet: jó ránézni kívülről, de még jobb benne tartózkodni. Az anyagokat és a méretet illetően végtelen lehetőségeid vannak. Vigyázz, mert ha elkészül, és egyszer ott tálalod a vacsorát, onnantól kezdve nincs megállás: utolér a pavilon-rajongás!
 
A felsorolt ötletek szinte mindegyike olyan, amit minimális költségvetésből, vagy akár egy kisebb vagyon rááldozásával is megvalósíthatsz. Az anyagbeszerzés és a munkálatok szívességi alapon is folyhatnak – a család és a barátok bizonyára szívesen hozzájárulnak valamihez, aminek a szépségét, kényelmét ők is élvezhetik majd.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!